maart 16, 2016

Peuteropvang De Watermolen, Koog aan de Zaan

Peuteropvang in Westerkoog, Koog aan de Zaan

Op zoek naar een peuteropvang in Koog aan de Zaan die volledig gericht is op de ontwikkeling van uw kind? Freekids Peuteropvang de Watermolen in Koog aan de Zaan is gespecialiseerd in de opvang van jonge kinderen. Wij hebben bovendien een speciaal educatief programma waardoor uw kind door te spelen niet alleen sociale vaardigheden leert maar ook wordt voorbereid op het naar de basisschool gaan.

Onze peuteropvang is volledig gericht op peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. U kunt deze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Peuters leren hier op een speelse en creatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool waardoor uw kind volledige begeleiding krijgt in de ontwikkeling. Als uw kind de leeftijd van vier jaar bereikt zorgen wij tevens voor een gedegen overdracht naar de desbetreffende leerkracht. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind de beste begeleiding krijgt, ook na de peuteropvang.

Peuteropvang De Watermolen is gevestigd naast OBS de Watermolen in Koog aan de Zaan. Het draait hier bovendien volledig om u en uw kind. Als samenwerkingspartner sluiten wij hier met zorg en opvang op aan.

Contact

Aanspreekpunt: Amber Keppel
Clustermanager: Linsey Karte

06- 50 00 73 02│watermolen@freekids.nl
Molenwerf 1E, 1541 WR Koog aan de Zaan

Aanbod en openingstijden

Een groep van maximaal 16 kinderen 2 tot 4 jaar
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur

Rapporten en Registratie

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 489524217

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!