maart 16, 2016

Peuteropvang De Watermolen, Koog aan de Zaan

Op zoek naar een peuteropvang in Koog aan de Zaan die volledig gericht is op de ontwikkeling van uw kind? Freekids Peuteropvang de Watermolen in Koog aan de Zaan is gespecialiseerd in de opvang van jonge kinderen. Wij hebben bovendien een speciaal educatief programma waardoor uw kind door te spelen niet alleen sociale vaardigheden leert maar ook wordt voorbereid op het naar de basisschool gaan.

krekeltje

Freekids Peuteropvang

Onze peuteropvang is volledig gericht op peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. U kunt deze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Peuters leren hier op een speelse en creatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool waardoor uw kind volledige begeleiding krijgt in de ontwikkeling. Als uw kind de leeftijd van vier jaar bereikt zorgen wij tevens voor een gedegen overdracht naar de desbetreffende leerkracht. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind de beste begeleiding krijgt, ook na de peuteropvang. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang De Watermolen is gevestigd naast OBS de Watermolen in Koog aan de Zaan. Het draait hier bovendien volledig om u en uw kind. Als samenwerkingspartner sluiten wij hier met zorg en opvang op aan.

Contact

Aanspreekpunt: Danielle Boekhoff

06- 50007302│watermolen@freekids.nl
Molenwerf 1E, 1541 WR Koog aan de Zaan
Landelijk Registratienummer: 489524217

Aanbod De Watermolen

Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 11:30 uur
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

Direct online inschrijven voor peuteropvang De Watermolen<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!