Kinderopvang en peuterspeelzaal

Kinderdagverblijf Assendelft

Bent u voor uw kind op zoek naar een kinderdagverblijf in Assendelft? Dan bent u bij Freekids aan het juiste adres! Onze kinderopvang biedt de allerkleinsten van 0-4 jaar een omgeving waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen, samen kunnen spelen en plezier kunnen maken.

Dit biedt ouders de mogelijkheid om het werk te combineren met het gezin. Wij staan voor u klaar en zoeken altijd de juiste kinderopvang die past bij de wensen van uw kind en u als ouder. Ons kinderdagverblijf in Assendelft is plezierig en professioneel, daarnaast voeren onze professionals het werk met passie uit!

Waarom Freekids?

Wij bij Freekids begrijpen dat u een vertrouwd gevoel moet hebben voor de kinderopvang van uw kleintje. Freekids staat bekend om de beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving. Hierbij wordt met name gefocust op de persoonlijke ontwikkeling in groepsverband. Naast het kinderdagverblijf, kunt u bij Freekids ook terecht voor peuteropvang, buitenschoolse opvang en flexibele opvang in de regio Assendelft.

Freekids kinderopvang in Assendelft

Bij het Freekids kinderdagverblijf staat de ontwikkeling van ieder kind centraal, daarbij letten onze professionals dan ook specifiek op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau van elk kind. Dit betekent dat elk kind in een andere ontwikkelfase kan zitten, om deze reden krijgt elk kind bij ons persoonlijke aandacht. Al onze kinderopvang locaties zijn ingericht in een huiselijke sfeer en met een duidelijke pedagogische visie. Daarnaast zijn alle kinderopvang locaties van Freekids voorzien van luiers en (baby)voeding. Al onze voedingsproducten zijn gebaseerd op ons beleid voor Gezonde Kinderopvang!

We hebben verschillende kinderdagverblijf vestigingen in Assendelft. De locaties zijn ruim opgezet met lichte lokalen. Wij bieden hier in kleinschalige groepen kinderopvang van 0 tot 13 jaar. Zo bestaat de babygroep uit maximaal 12 kinderen. De groep van 1 tot 4 uit maximaal 11 kinderen. 

Ook hebben onze locaties een omheinde buitenruimte, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en fietsen. De buitenruimte is leuke voor alle leeftijden en beschikt over een baby patio, glijbaan en een zandbak.

Meer informatie of inschrijven?

Bent u geïnteresseerd in een kinderopvang in Assendelft? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook naar 075-6409223 bellen of kom langs op één van onze vestigingen om gelijk de sfeer te proeven. U kunt uw kind ook direct inschrijven! Wij ontmoeten u graag!

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag en/of een opmerking? Wij beantwoorden deze graag! Vul onderstaand uw gegevens en uw vraag en/of opmerking in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! Jouw vraag is succesvol verstuurd. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.
Oeps!Er is iets verkeerd gegaan tijdens het versturen van jouw aanvraag. Probeer het alsjeblieft opnieuw.
Heeft u een vraag?

Misschien staat het antwoord die u zoekt tussen onze veelgestelde vragen.