Kinderopvang en peuterspeelzaal

Kinderdagverblijf Koog aan de Zaan

Bent u voor uw kind op zoek naar een kinderdagverblijf in Koog aan de Zaan? Freekids biedt de jongste kinderen van 0-4 jaar opvang aan! Hier kunnen de kinderen zich zelf ontwikkelen, samen spelen en plezier maken met elkaar.

Wij werken met vier pedagogische basisdoelen, hierdoor worden de fysieke en emotionele veiligheid van uw kind gewaarborgd. Daarnaast zijn onze pedagogische medewerkers gekwalificeerd, ervaren en leren zij de kinderen omgaan in groepen maar wordt er ook aandacht besteed aan individueel gedrag. Wij verwelkomen u graag in ons kinderdagverblijf in Koog aan de Zaan!

Opvang in een veilige en uitdagende omgeving

Freekids zorgt ervoor dat uw kind zich ook daadwerkelijk thuis voelt bij één van onze kinderdagverblijven. Een groot kenmerk van ons is dan ook dat wij al onze locaties op een huiselijke manier hebben ingericht om zo een vertrouwd gevoel te creëren voor de kinderen. Daarnaast wordt er door onze pedagogische medewerkers altijd ingespeeld op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau van individuele kinderen. Wij weten dat ieder kind en elke fase een andere benadering vereist, hierdoor kunnen alle kinderen zich optimaal ontwikkelen bij de kinderdagverblijven van Freekids!

Kinderdagverblijf de Watermolen

Bij kinderdagverblijf de Watermolen in Koog aan de Zaan willen wij dat de kinderen plezier hebben en dat zij op een leerzame manier met elkaar omgaan. Bent u als ouder werkzaam en daarom op zoek naar een kinderopvang voor uw kind? Wij bieden u de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die bij zowel u als uw kind past. Zoekt u een kinderopvang door een andere reden? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Meer informatie over het kinderdagverblijf in Koog aan de Zaan?

Bent u geïnteresseerd in het kinderdagverblijf in Koog aan de Zaan? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij verwelkomen u ook altijd graag in onze vestiging de Watermolen zodat u en uw kind alvast de sfeer kunnen proeven!

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag en/of een opmerking? Wij beantwoorden deze graag! Vul onderstaand uw gegevens en uw vraag en/of opmerking in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! Jouw vraag is succesvol verstuurd. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.
Oeps!Er is iets verkeerd gegaan tijdens het versturen van jouw aanvraag. Probeer het alsjeblieft opnieuw.
Heeft u een vraag?

Misschien staat het antwoord die u zoekt tussen onze veelgestelde vragen.