Kinderopvang en peuterspeelzaal

Buitenschoolse opvang Zaandam

Op zoek naar een buitenschoolse opvang voor uw kind(eren) in Zaandam? Freekids heeft verschillende locaties waar uw kind op professionele wijze opgevangen wordt. De buitenschoolse opvang van Freekids is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We bieden plezierige en professionele opvang bij u in de buurt. In de Zaanstreek kan uw kind naar een BSO.

In de uren voor- en na de schooltijd van uw kind(eren) bieden wij een prettig verblijf voor uw kind. Onze professionals spelen uiteraard in op het leeftijds- en ontwikkelniveau. Wij weten natuurlijk als geen ander dat elke fase om een specifieke benadering vraagt. Hier houden wij rekening mee en ligt onze kracht, omdat ieder kind de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient.

Voordelen buitenschoolse opvang

Uw zoon en/of dochter kan zelf de keuze maken wat hij/zij wil doen. Buiten spelen, sporten, knutselen, lezen of een spelletje spelen behoren tot de mogelijkheden. Tal van activiteiten worden aangeboden. Uw zoon en/of dochter is bij ons altijd omringd met leeftijdsgenootjes.

Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich kan ontspannen bij Freekids, zich thuis voelt maar zich ook vooral veilig voelt. Vanuit een uitdagende en plezierige omgeving wordt er gezorgd voor een huiselijke sfeer op het dagverblijf. Vanuit deze omgeving kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen, samenspelen en plezier maken!

Voor u brengt de buitenschoolse opvang van Freekids uiteraard ook voordelen met zich mee. U bent er van verzekerd dat uw kind goed wordt opgevangen voor en na een schooldag. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf nog moet werken als uw kind al uit school is. Freekids biedt hiervoor dus een prima oplossing door middel van naschoolse opvang. Uw kind is van harte welkom bij ons in de uren buiten schooltijd, vakanties en op schoolvrije dagen.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u interesse in de buitenschoolse opvang van Freekids in de regio Zaandam, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op een van onze vestigingen! Dan kunnen u en uw kind direct de sfeer proeven. U kunt uw kind ook direct online inschrijven.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag en/of een opmerking? Wij beantwoorden deze graag! Vul onderstaand uw gegevens en uw vraag en/of opmerking in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! Jouw vraag is succesvol verstuurd. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.
Oeps!Er is iets verkeerd gegaan tijdens het versturen van jouw aanvraag. Probeer het alsjeblieft opnieuw.
Heeft u een vraag?

Misschien staat het antwoord die u zoekt tussen onze veelgestelde vragen.