KogerveldKogerveld

Kogerveld

De beste voorbereiding op de basisschool in Kogerveld, Zaandam. Uw kind sociale vaardigheden bij laten brengen bij de leukste peuteropvang in Zaandam? Dat kan bij Peuteropvang ‘t Kogerveld! Bij onze peuteropvang bent u ervan verzekerd dat uw kind niet alleen samen leert spelen met andere kinderen maar ook belangrijke vaardigheden zoals taal. Ons speciale educatieve programma bestaat namelijk niet alleen uit zingen, maar ook uit taalspelletjes en voorlezen. Daarnaast heeft uw kind ook voldoende de mogelijkheid om veel te bewegen door middel van leuke interactieve spelletjes.

Peuteropvang

Onze peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt op vaste dagdelen in de week gebruik maken van onze dienstverlening. Wij leren uw peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met leerkrachten van de basisschool. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wanneer uw kind vier jaar is geworden, wij uw kind gedegen over kunnen dragen naar de betreffende leerkracht.

Peuteropvang ‘t Kogerveld is gevestigd in OBS Kogerveld in Zaandam. Ruimte om opzoek te gaan naar jouw talenten en samen op zoek naar jouw sterke kanten? Op de school en de peuteropvang staat het kind centraal!

BSO in basisschool Kogerveld

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Freekids ’t Kogerveld is gevestigd in Zaandam. Wij zorgen voor een gezellig ingericht BSO-lokaal en een uitdagend activiteitenprogramma. Freekids heet niet zomaar Freekids. Free staat immers voor ‘vrij’. En dus valt er altijd wat te kiezen. Bij Freekids ’t Kogerveld gaan kinderen aan de slag met streetdance, werken met je handen, multimedia en natuurlijk veel sport en bewegen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Aanspreekpunt Peuterspelen: Wendy Aafjes
Aanspreekpunt BSO: Wendy Aafjes

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO
Inspectierapport Peuterspelen


Registratienummer Landelijk Register: 230357507

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.