Kinderopvang en peuterspeelzaal

Op zoek naar een kinderopvang in Zaandam?

Ben je op zoek naar een kinderopvang/kinderdagverblijf in Zaandam? En sta je op het punt de emotionele en fysieke veiligheid van jouw kind uit handen te geven? Maak je je dan geen zorgen! Je kunt met een gerust hart jouw kind aan ons overlaten.

De professionals van kinderopvang Freekids in Zaandam werken namelijk volgens de vier pedagogische doelen. Deze bestaan onder meer uit de emotionele en fysieke veiligheid van uw kind. In combinatie met de sociale ontwikkeling van uw kind streven wij er te allen tijde naar om deze te waarborgen.

Dat gebeurt in een huiselijke sfeer waar kinderen van 0 tot en met 4 jaar de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

Freekids heeft aandacht voor uw kind

De pedagogisch medewerkers van onze kinderopvang in Zaandam profileren zich als aandachtsvol. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook centraal.

De pedagogische medewerkers houden jouw kind nauwlettend in de gaten en houden rekening met de ontwikkelingsfase waarin jouw kind zich bevindt. De behoeften kunnen overlegd worden.

Hoe dan ook zorgen wij voor luiers en (baby)voeding en zijn de voedingsproducten gebaseerd op ons beleid voor Gezonde Kinderopvang.

Kinderopvang Dotterbloem te Zaandam

Op de Dotterbloem in Zaandam vind je een omgeving die erop is ingericht om jouw kind spelenderwijs te leren zich te ontwikkelen. Daarnaast hebben we ook meer locaties. Benieuwd naar al onze locaties?

Foto van locatie Dotterbloem in Zaandam
Locatie Dotterbloem te Zaandam

De overgang van kinderopvang in Zaandam naar de basisschool en de buitenschoolse opvang wordt bovendien gefaciliteerd door de mogelijkheid die wij bieden om door te stromen naar Freekids Junior.

Dit is een peuterplus groep voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Hier worden de kinderen op de juiste manier voorbereid om de overstap naar zowel basisschool als buitenschoolse opvang te maken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer informatie over Freekids? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden jouw vragen graag, en nemen dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op!

Je kunt ook bij ons langs komen om de sfeer te proeven.