Kinderopvang en peuterspeelzaal

Ontdek de wereld van Freekids

Freekids is specialist in een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving.

Daarbij zijn zij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Dit uiteraard uitgevoerd door professionals die met passie hun vak uitoefenen.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.

Kinderopvang zaandam

Onze missie

De missie van Freekids is professionele opvang bieden van hoogwaardige kwaliteit, waarin ten aller tijden oog is voor de behoeften van ieder kind, ouders en pedagogisch medewerkers.

Freekids biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren. Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.

Al vele jaren een begrip in de Zaanstreek

Wij zijn een familiebedrijf waarbij wij met heel ons hart staan voor een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving.

Bij Freekids richten wij ons met een dienstenpakket van kinderopvang in groepsverband, op klanten in de Zaanstreek en omgeving. Vanuit ons streven naar kwaliteit voor een redelijke prijs hebben wij de ambitie een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Dit doen wij met een breed en flexibel pakket aan diensten, afgestemd op de wensen van ouders en kinderen. Wij kennen onze samenwerkingspartners en zij kennen ons.

29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Kinderopvang zaandam
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Naam Achternaam
De Meander
Naam Achternaam 5
De Meander
Naam Achternaam 4
De Meander
Naam Achternaam 3
De Delta
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties

Onze visie

Freekids werkt volgens de vier pedagogische basisdoelen. Dit houdt in dat de pedagogisch medewerkers de fysieke en emotionele veiligheid van de kinderen waarborgen.

Het is belangrijk om de kinderen te laten voelen dat zij bij Freekids ‘thuis’ zijn. Er wordt op de locaties ook gewerkt aan de persoonlijke competenties van de kinderen. Kinderen worden gestimuleerd om zich zowel lichamelijk als cognitief te ontwikkelen. Er wordt kinderen geleerd hoe zij op een prettige manier met elkaar kunnen spelen en zij van elkaar kunnen leren.

Onze werkwijze
Kinderopvang zaandam