De DeltaDe Delta

De Delta

De Delta is een basisschool in Assendelft. De prachtige opvangruimte zorgt er bovendien voor dat de kinderen alle ruimte hebben om samen te spelen.

Peuterspelen

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is bovendien in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo is uw kind al gewend aan de omgeving en is hij of zij tevens beter voorbereid op de overgang van peuteropvang naar de basisschool. Bekijk op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeente regeling.

Buitenschoolse opvang in het nieuwe schoolgebouw van OBS de Delta

Bij BSO de Delta in Assendelft heb je alle ruimte om in een leuke en gezellige omgeving te spelen. Wij zorgen er namelijk voor dat we altijd leuke spelletjes en opdrachten hebben die je samen met leeftijdsgenootjes kunt uitvoeren. Ben je bijvoorbeeld gek van knutselen? Onze ervaren medewerkers zitten boordevol leuke ideeën om je zelfs de meest druilerige dag te laten vergeten! Wil jij ook graag even lekker je energie kwijt raken na school? Neem dan je ouders mee en kom gezellig een keertje kijken bij BSO de Delta.

In basisschool De Delta in Assendelft, biedt Freekids buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen van de school. Er is hierbij optimale afstemming tussen onderwijs en buitenschoolse opvang. Onze medewerkers zorgen voor een aantrekkelijk programma boordevol creativiteit, sport en multimedia. Uiteraard is er een goede afwisseling tussen binnen- en buiten spelen en actief of juist lekker ontspannen bezig zijn.

Aanbod en openingstijden

- Peuterspelen: een groep van maximaal 16 kinderen 2 tot 4 jaar.
- Maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 12.15 uur.
- Verlengde opvang mogelijk op dinsdag en donderdag tot 13.45 uur
- BSO: geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 8:30 uur en ‘s middags van 14:00 tot 18:30 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Rapporten en registratie

Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport BSO

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 562129911
Aanspreekpunt: Annemiek Ossen

25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers
Naam Achternaam 3
Functie 3
Naam Achternaam 2
Functie 2

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.