De Meander De Meander

De Meander

Kleinschalige kinderopvang, peuterspelen én BSO in Assendelft. Het vinden van een goed kinderdagverblijf, peuterspelen en/of BSO kan nog een hele opgave zijn. U zoekt een locatie waar uw kind zich in een veilige en uitdagende omgeving kan ontwikkelen maar zich tevens ook thuis voelt. Heeft u deze ideale kinderopvang nog niet gevonden? Kom kijken bij Freekids de Meander in Assendelft!

Kinderopvang, peuterspelen en BSO

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijke, kleinschalige sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Freekids De Meander is gevestigd in Saendelft, nabij het winkelcentrum. Freekids biedt u de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van u en uw kind.

De peuteropvang in Assendelft van Freekids de Meander is volledig gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Dit type kinderopvang kunt bovendien u afnemen op vaste dagdelen in de week. Bij Freekids leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van basisschool de Meander. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, dragen wij bovendien zorg voor een goede overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo blijft uw kind in een vertrouwde omgeving en weet u te allen tijde wat u kunt verwachten. Bekijk op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft en of u valt onder de gemeente regeling.

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij deze Freekids BSO ben je op je gemak en kun je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.Laat je verrassen door het leuke en interactieve opvang programma van onze BSO, kom langs bij BSO de Meander in Assendelft!

Aanbod en openingstijden

- Kinderdagverblijf: een verticale groep (0 tot 4 jaar) van maximaal 12 kinderen.

- Maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 18.30 uur
.
- Peuterspelen: vier dagdelen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. 

- BSO: maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 8:30 en van 14:00 tot 18:30 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO
Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport Kinderopvang

Pedagogisch beleid Kinderopvang

Registratienummer Landelijk Register (LRKP)
: 212826918
Aanspreektpunt Peuterspelen: Hayat Azzouz - Bezzat
Aanspreektpunt BSO: Josje Hage

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers
Naam Achternaam
Functie
Naam Achternaam 4
Functie 4
Naam Achternaam 5
Functie 5

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.