De Meander De Meander

De Meander

Kleinschalige kinderopvang, peuterspelen én BSO in Assendelft. Het vinden van een goed kinderdagverblijf, peuterspelen en/of BSO kan nog een hele opgave zijn. Je zoekt een locatie waar jouw kind zich in een veilige en uitdagende omgeving kan ontwikkelen maar zich tevens ook thuis voelt. Heb je deze ideale kinderopvang nog niet gevonden? Kom kijken bij Freekids de Meander in Assendelft!

Kinderopvang

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijke, kleinschalige sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Freekids De Meander is gevestigd in Saendelft, nabij het winkelcentrum. Freekids bied je de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van jou en jouw kind.

Peuterspelen

De peuteropvang in Assendelft van Freekids de Meander is volledig gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Dit type kinderopvang kun je bovendien afnemen op vaste dagdelen in de week. Bij Freekids leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van basisschool de Meander. Wanneer jouw kind 4 jaar is geworden, dragen wij bovendien zorg voor een goede overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo blijft jouw kind in een vertrouwde omgeving en weet je te allen tijde wat je kunt verwachten. Bekijk op hoeveel kinderopvangtoeslag je recht hebt en of je valt onder de gemeente regeling.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij deze Freekids BSO ben je op je gemak en kun je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.Laat je verrassen door het leuke en interactieve opvang programma van onze BSO, kom langs bij BSO de Meander in Assendelft!

Openingstijden

- Kinderdagverblijf: maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 18.30 uur
.
- Peuterspelen: maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 12:30 uur. 

- Voorschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 8:30 uur
- Naschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 18:30 uur.
- Vakantieopvang wordt aangeboden bij Freekids Assendelft XL: van maandag tot en met vrijdag van 8.00- 18.30 uur (op aanvraag is vanaf 7:00 uur mogelijk)

Aangesloten scholen

We zijn gevestigd in basisschool de Meander en centraal gelegen in de wijk Saendelft. Wij zijn goed bereikbaar met de fiets én de auto. Er is eenruime parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten je graag! Je kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Assistent leidinggevende: Hayat Azzouz - Bezzat
Clustermanager: Diana Bouwman

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO
Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport Kinderopvang
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 212826918

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers
Naam Achternaam
Functie
Naam Achternaam 5
Functie 5
Naam Achternaam 4
Functie 4

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kun je ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.