Kinderopvang AssendelftKinderopvang Assendelft

Kinderopvang Assendelft

Ben je op zoek naar een leuke en professionele kinderopvang die zich zowel richt op het verzorgen als het opvoeden van uw kind? Bezoek ons en ervaar zelf de veilige en tevens stimulerende omgeving van onze opvang!

Kinderopvang in Assendelft

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen namelijk ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er tevens voor dat kinderen de mogelijkheid hebben om hun persoonlijke competenties te ontwikkelen. Daarnaast is wordt het ontwikkelen van sociale competenties zeer gestimuleerd. Onze ervaren pedagogische medewerkers leren kinderen onder andere hoe ze op een plezierige manier met elkaar kunnen spelen en hoe ze anderen kunnen leren kennen.

Freekids Kinderopvang Assendelft is samen met Freekids Assendelft XL gevestigd in het begin van Assendelft, vlakbij nieuwbouwwijk Kreekrijk. Deze vestiging is ruim opgezet, heeft lichte lokalen en een fijne speelhal. Zo vind je binnen het kinderdagverblijf op iedere groep verschillende speelhoeken met ontwikkelings- en ervaringsgerichte materialen. Daarnaast hebben een omheinde buitenruimte, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en fietsen. De buitenruimte beschikt onder andere over een baby patio, glijbaan en een zandbak. Op deze locatie bieden wij kinderopvang van 0 tot 13 jaar onder één dak!

Kinderopvang Assendelft heeft momenteel twee babygroepen van 0 tot 2 jaar van maximaal 12 kinderen. Daarnaast hebben we twee peutergroepen van 2 tot 4 jaar, een peutergroep van maximaal 8 kinderen en een peutergroep van maximaal 16 kinderen.

Openingstijden

Kinderdagverblijf: maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot en met 18:30 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten je graag! Je kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Locatiemanager: Marcia Krans
Clustermanager: Monique van Dam

Rapporten en registratie

Inspectierapport KDV GGD
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 789383913

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kun je ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.