De WatermolenDe Watermolen

De Watermolen

Deze vestiging is kleinschalig en huiselijk opgezet. Zo vind je binnen het kinderdagverblijf verschillende speelhoeken met ontwikkelings- en ervaringsgerichte materialen. Daarnaast hebben een omheinde buitenruimte, waar kinderen vrijuit kunnen spelen, klimmen en fietsen. De buitenruimte beschikt onder andere over een glijbaan, schommel en een zandbak. Wij bieden naast kinderdagopvang ook peuterspelen en buitenschoolse opvang aan de Molenwerf 1E te Koog aan de Zaan (tegenover basisschool de Watermolen). Op deze locatie bieden wij kinderopvang van 0 tot 13 jaar onder één dak!

Kinderopvang

Freekids biedt met kinderdagverblijf de Watermolen in Koog aan de Zaan de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind. Een kleinschalig kinderdagverblijf waarbij persoonlijk contact centraal staat met een kleine groep medewerkers die vakkundig te werk gaan en inspelen op iedere ontwikkelingsfase.

Peuterspelen

Op zoek naar een peuterspeelzaal in Koog aan de Zaan die volledig gericht is op de ontwikkeling van uw kind? Freekids Peuteropvang de Watermolen in Koog aan de Zaan is gespecialiseerd in de opvang van jonge kinderen. Wij hebben bovendien een speciaal educatief programma waardoor uw kind door te spelen niet alleen sociale vaardigheden leert, maar ook wordt voorbereid op het naar de basisschool gaan.

Onze peuteropvang in Koog aan de Zaan is volledig gericht op peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Je kunt deze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Peuters leren hier op een speelse en creatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool waardoor uw kind volledige begeleiding krijgt in de ontwikkeling. Als uw kind de leeftijd van vier jaar bereikt zorgen wij tevens voor een gedegen overdracht naar de desbetreffende leerkracht. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind de beste begeleiding krijgt, ook na de peuteropvang.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Onze BSO in Koog aan de Zaan is gericht op schoolkinderen van 4 tot 13  jaar. Je kunt bij ons zowel voor als na school terecht. Onze enthousiaste medewerkers staan dan voor je klaar met een superleuke sport, speel en spelprogramma waarbij alle kinderen veel vrijheid krijgen. Bij onze BSO in Koog aan de Zaan kijken we namelijk altijd naar wat jij en je leeftijdsgenoten leuk vinden. Daarnaast krijg je veel vrijheid om te doen wat je zelf leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld gek op creatieve dingen doen? Dan zorgen onze professionele begeleiders er graag voor dat jij lekker kan knutselen! Bij Freekids de Watermolen (Dependance) is een speciale 7+ groep, de zogenoemde ‘chill’ groep. Gericht op de oudste kinderen op de BSO die samen activiteiten ondernemen wat echt past bij 7-plussers!

Openingstijden

- Kinderopvang: maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot en met 18:30 uur.
- Peuterspelen: maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 12:30 uur.
- Voorschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 uur tot en met 8:30 uur.
- Naschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 uur tot en met 18:30 uur.
- Naschoolse opvang: woensdag van einde schooltijd tot en met 18:30 uur bij Freekids Outdoor.
- Vakantieopvang: van maandag tot en met vrijdag van 8.00- 18.30 uur (op aanvraag is vanaf 7:00 uur mogelijk) bij Freekids Outdoor.

Aangesloten scholen

Wij zijn gevestigd in basisschool de Watermolen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten je graag! Je kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Aanspreekpunt: Gaby Pelgrim
Clustermanager: Diana Bouwman

Rapporten en registratie

Inspectierapport Watermolen Dependance
Inspectierapport BSO

Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport Kinderopvang

Registratienummer Landelijks Register (LRKP): 300663262

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kun je ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.