Kinderopvang en peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Koog aan de Zaan

Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal in Koog aan de Zaan? Zoek dan niet verder, Freekids heeft namelijk twee vestigingen in Koog aan de Zaan. Kinderen van 0 t/m 4 jaar zijn op vaste dagdelen welkom om zich te vermaken in een sociale omgeving.

Pedagogisch medewerkers houden toezicht en zorgen ervoor dat de peuters zich op hun plek voelen. Daardoor is Freekids een omgeving waar uw kind samen met andere peuters spelenderwijs leert en zich ontwikkelt. Lees meer over het educatieve programma van peuterspeelzaal Koog aan de Zaan en hoe wij bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind.

Divers programma en individuele begeleiding

Het diverse programma van Freekids laat kinderen samen spelen en leren. Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals tekenen, schilderen en knutselen. De peuters kunnen zich daarnaast goed vermaken in de buitenlucht. Bovendien is er aandacht voor de Nederlandse taal, die eveneens bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Peuters leren sociale vaardigheden aan door met elkaar te communiceren.

De peuters houden elkaar voortdurend gezelschap maar hebben ook behoefte aan individuele aandacht. Onze pedagogisch medewerkers letten op uw kind en voelen aan wat zij nodig hebben. De peuters worden op individueel niveau ondersteunt om zo de ontwikkeling in goede banen te leiden.

Als ouder bent u altijd op de hoogte bij peuterspeelzaal Koog aan de Zaan

Niet alleen hebben wij competente pedagogisch medewerkers in dienst, maar ook hebben wij een Ouderportaal. Peuterspeelzaal Koog aan de Zaan betrekt u bij de opvang van uw kind door middel van het Ouderportaal. De voortgang van uw kind wordt bijgehouden door ons team en wordt met de ouder gedeeld. Zo willen wij een vertrouwelijke relatie opbouwen ter bevordering van de ontwikkeling van uw kind. Als ouder kunt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een kinderopvangtoeslag.

Peuterspeelzaal Koog aan de Zaan: maar liefst twee vestigingen

Freekids heeft twee peuterspeelzaal locaties in Koog aan de Zaan. Dit zijn De Watermolen en De Lindenboom. Bekijk de pagina’s eens om hier meer informatie over te krijgen. Uw kind is doordeweeks welkom op vaste dagdelen. Beide vestigingen verwelkomen peuters van 8 tot 11:30 uur. Tevens bieden wij op beide locaties VVE voor kinderen met een VVE-indicatie, voor extra ondersteuning op vier dagdelen.

Neem contact met ons op

Graag verwelkomen wij u op een van onze peuterspeelzaal Koog aan de Zaan vestigingen. Bent u benieuwd naar de omgeving waarin uw kind zich zal gaan bevinden? Wij geven u graag een rondleiding. Als u met vragen zit, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor het stellen van vragen of het aanvragen van een rondleiding kunt u het contactformulier invullen. Uw kind direct inschrijven? Dat doet u via deze link.

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag en/of een opmerking? Wij beantwoorden deze graag! Vul onderstaand uw gegevens en uw vraag en/of opmerking in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt! Jouw vraag is succesvol verstuurd. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.
Oeps!Er is iets verkeerd gegaan tijdens het versturen van jouw aanvraag. Probeer het alsjeblieft opnieuw.
Heeft u een vraag?

Misschien staat het antwoord die u zoekt tussen onze veelgestelde vragen.