De LindenboomDe Lindenboom

De Lindenboom

Op zoek naar een professionele peuteropvang in Koog aan de Zaan waar uw kind in de ochtend sociale vaardigheden leert ontwikkelen door middel van een speciaal educatief programma dat gericht is op beweging en spelen? Dan zit u goed bij Freekids! Freekids Peuteropvang de Lindenboom is namelijk totaal gericht op de succesvolle sociale ontwikkeling van uw kind.

Peuterspelen

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u bovendien afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden.  Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Bekijk op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeente regeling.

Peuteropvang de Lindenboom is gevestigd in OBS de Lindenboom in Oud-Koog. Een gezellige en knusse school. Zowel de kinderen en ouders zijn over het algemeen bekend met elkaar uit de buurt. Hier sluiten wij met de Peuteropvang direct op aan.

Buitenschoolse opvang 

Even lekker spelen met mensen van jouw leeftijd voordat je naar school gaat of nadat je naar school bent geweest? Kom je uitleven bij BSO de Lindenboom! De leukste en meest gezellige BSO in Koog aan de Zaan! Bij onze BSO in Koog aan de Zaan ben je altijd verzekerd van de leukste activiteiten. Wij zijn gericht op schoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zowel voor en na school staan wij voor je klaar met een uitdagend spel en speelprogramma.

Daarnaast kun je bij ons ook verschillende sporten uitoefenen zoals bijvoorbeeld voetbal. Wij vinden het belangrijk dat jij je altijd op je gemak voelt en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat het altijd gezellig is als jij er bent. Ben je een echte sporter en ben je graag de hele dag actief of lees je liever een boek? Bij BSO de Lindenboom kan het allemaal! Ook wanneer je gek bent van knutselen kun je bij ons helemaal je gang gaan. Onze enthousiaste en creatieve begeleiders hebben namelijk de leukste knutselideeën! Enthousiast geworden? Kom dan gauw een kijkje nemen bij onze gezellige BSO!

Een hechte samenwerking tussen basisschool en opvang met als doel de doorgaande leerlijn. Het aantrekkelijke activiteitenaanbod dat wij hier aanbieden sluit direct aan bij het onderwijsprogramma.

Aanbod & aangesloten scholen

- Verticale groep
- Voor- en naschoolse opvang
- Basisschool de Lindenboom

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Aanspreekpunt: Desiree Smit

Rapporten en registratie

Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport BSO
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 655696441

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.