De DotterbloemDe Dotterbloem

De Dotterbloem

Vertrouwde kinderopvang in Zaandam, Westerwatering. Bent u op zoek naar een leuke en daarnaast stimulerende kinderopvang in Zaandam (Westerwatering)? Kom dan een kijkje nemen bij Kinderopvang de Dotterbloem!

Kinderopvang

Onze kinderopvang heeft ruime ervaring met het pedagogisch verantwoord verzorgen en tevens opvoeden van jonge kinderen. Onze professionals werken ten eerste volgens de vier pedagogische basisdoelen om de emotionele en fysieke veiligheid van uw kind te waarborgen. Daarnaast werken wij ontwikkelingsgericht en kijken wij naar de behoefte van ieder individueel kind.

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen dus ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

De Dotterbloem is een kinderdagverblijf in Zaandam. De Dotterbloem was tevens de oorspronkelijke naam van het kinderdagverblijf waar de werkneemsters van Verkade (‘de meisjes van Verkade’) ooit hun kinderen onderbrachten. Een echte Zaanse naam dus. Onze kinderopvang werkt tevens nauw samen met Freekids Junior, onze peuterplusgroep voor kinderen van 3 tot 4 jaar oud. De kinderen van de Dotterbloem hebben bovendien de mogelijkheid om door te stromen naar Freekids Junior. Hier worden de kinderen op de juiste manier voorbereid op de basisschool en de buitenschoolse opvang.

Op dit moment is de Dotterbloem gevestigd in een tijdelijke, maar gloednieuwe opvanglocatie aan de Cello 1 in Zaandam. Uiteindelijk keren wij terug naar de Mahoniehout waar onze locatie 22 jaar geleden voor het eerst gevestigd werd. Uiteindelijk nemen wij namelijk onze intrede in de nieuwbouw ‘Zaanse Helden’. Komt u snel bij ons kijken?

Groepsindeling

- 1 Babygroep 0 tot 1 jaar van maximaal 12 kinderen
- 2 Dreumesgroepen 1 tot 3 jaar van maximaal 11 kinderen
- 1 Dreumesgroep 1 tot 3 jaar van maximaal 16 kinderen
- 2 Freekids Junior groepen 3 tot 4 jaar van maximaal 16 kinderen

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Stephanie Helder

Rapporten en registratie

Inspectierapport Kinderopvang

Landelijk Registratienummer LRKP): 159864690

25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.