De DotterbloemDe Dotterbloem

De Dotterbloem

Vertrouwde kinderopvang in Zaandam, Westerwatering. Ben je op zoek naar een leuke en daarnaast stimulerende kinderopvang in Zaandam (Westerwatering)? Kom dan een kijkje nemen bij Kinderopvang de Dotterbloem!

Kinderopvang in Zaandam

Onze kinderopvang in Zaandam heeft ruime ervaring met het pedagogisch verantwoord verzorgen en tevens opvoeden van jonge kinderen. Onze professionals werken volgens de vier pedagogische basisdoelen om de emotionele en fysieke veiligheid van uw kind te waarborgen. Daarnaast werken we ontwikkelingsgericht en kijken we naar de behoefte van ieder individueel kind.

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden we kinderopvang aan in een huiselijk sfeer. In deze omgeving hebben de kinderen dus ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

De Dotterbloem is een kinderdagverblijf in Zaandam. De Dotterbloem was tevens de oorspronkelijke naam van de kinderopvang waar de werkneemsters van Verkade (‘de meisjes van Verkade’) ooit hun kinderen onderbrachten. Een echte Zaanse naam dus. De kinderen van de babygroepen bij de Dotterbloem stromen door naar onze peutergroepen: Freekids Junior. Hier worden de kinderen op de juiste manier voorbereid op de basisschool en de buitenschoolse opvang.

Op dit moment is de Dotterbloem gevestigd in een tijdelijke, maar gloednieuwe opvanglocatie aan de Cello 1 in Zaandam. Uiteindelijk keren we terug naar de Mahoniehout waar onze locatie 22 jaar geleden voor het eerst gevestigd werd. Uiteindelijk nemen we namelijk onze intrede in de nieuwbouw ‘Zaanse Helden’. Kom je snel bij ons kijken?

Openingstijden

Kinderdagverblijf: maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 18:30 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten je graag! Je kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Assistent leidinggevende: Monique van Halderen en Sanne Janssen
Clustermanager: Monique van Dam

Rapporten en registratie

Inspectierapport Kinderopvang
Landelijk Registratienummer (LRKP)
: 159864690

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kun je ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.