De MeiDe Mei

De Mei

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes. Naast BSO bieden wij op de Mei vanaf 1 januari 2021 ook Peuterspelen voor de jongste van 2 tot 4 jaar, inschrijven is uiteraard al mogelijk!

Peuterspelen

Freekids peuteropvang de Mei is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt onze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week, wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag. Wij leren peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool de Mei.

Buitenschoolse opvang

Actief, sportief en creatief: dat typeert de samenwerking tussen OBS De Mei in Wormerveer en Freekids Buitenschoolse Opvang. In het programma staat o.a. sport centraal. Daarmee sluit Freekids aan op de bestaande sportactiviteiten van de school. Freekids zorgt voor een gezellige inrichting van het BSO-lokaal waar iedere dag iets leuks te beleven is!

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Aanspreekpunt: Tamara Veenendaal

Rapporten en registratie

Inspectierapport BSO
Inspectierapport Peuterspelen

Registratienummer Landelijk Register (LRKP) BSO: 219875637
Registratienummer Landelijk Register (LRKP) Peuterspelen: 379115554

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.