De WerfDe Werf

De Werf

Kinderdagverblijf. Samen met Basisschool De Werf in Zaandijk vormen wij een Integraal Kind Centrum (IKC) per schooljaar 2019-2020. Binnen de school bieden wij opvang van 0 tot 13 jaar. Een Integraal Kind Centrum (IKC) is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen samen komen. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0-13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Naast kinderopvang bieden wij op deze locatie ook Peuterspelen en Buitenschoolse opvang. Onderwijs en opvang gaan hier hand in hand.

Peuterspelen

Bij Freekids Peuterspelen in Zaandijk staat samen spelen en ontwikkelingsstimulering centraal. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden en worden er allerlei activiteiten aangeboden ten behoeve van de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind. Dé perfecte voorbereiding op het basisonderwijs! Wanneer uw kind 4 jaar wordt, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Deze intensieve samenwerking tussen onderwijs en opvang is onderdeel van IKC-vorming.

Naast peuterspelen biedt Freekids ook kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) binnen het schoolgebouw van IKC De Werf.

Voor persoonlijk advies én de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze Frontoffice.

BSO in het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Werf

Onze buitenschoolse opvang vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-13 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids De Werf ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Freekids neemt deel aan het Integraal Kind Centrum (IKC) in de nieuwe school van basisschool De Werf in Zaandijk. Freekids sluit aan bij de kernwaarden van de Werf en de leerkrachten en pedagogisch medewerkers werken nauw met elkaar samen. Naast buitenschoolse opvang bieden wij op deze locatie ook Peuterspelen en Kinderopvang aan. Heeft u vragen over de inschrijving of overstapmogelijkheden, neem dan gerust contact op met de Frontoffice.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Sabrina Vagevuur, Melanie Heijnis

Rapporten en registratie

Inspectierapport Kinderopvang
Inspectierapport BSO
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (LRKP): 265550713
Registratienummer Landelijk Register Buitenschoolse opvang (LRKP): 277898158

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.