De PionierDe Pionier

De Pionier

Uw kind alvast rustig laten wennen aan het naar school gaan? Freekids peuteropvang locatie De Pionier heeft alles in huis om uw kind volledig voor te bereiden op de basisschool! Wij beschikken namelijk over een speciaal educatief programma waarbij uw kind al spelend sociale vaardigheden ontwikkeld. Uw kind krijgt bij ons de kans om te knutselen en natuurlijk ook om veel te bewegen. Peuteropvang de Pionier is de leukste peuteropvang in Wormerveer en omstreken!

Peuterspelen

Freekids peuteropvang de Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Je kunt onze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Wij leren peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de gelijknamige basisschool. Zo bent je er bovendien van verzekerd dat uw kind snel kan integreren in zijn of haar nieuwe klas. Wij zorgen er voor dat uw kind op een gedegen manier wordt overgedragen aan de betreffende leerkracht. Dit doen wij wanneer uw kind 4 jaar is geworden.

Peuteropvang de Pionier is gevestigd in OBS de pionier in het noordelijke deel van Wormerveer. Ieder kind is welkom, samen leren wij van elkaar. Freekids de Pionier gaat duidelijk mee in deze gedachte.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Onze buitenschoolse opvang (BSO) in Wormerveer vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-13 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

De kinderen van basisschool de Pionier worden opgevangen bij BSO Freekids de Mei.

Openingstijden

- Peuterspelen: maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot en met 12:30 uur
- Naschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van einde schooltijd tot 18:30 uur bij Freekids de Mei
- Vakantieopvang wordt aangeboden bij Freekids Assendelft XL: van maandag tot en met vrijdag van 8.00- 18.30 uur (op aanvraag is vanaf 7:00 uur mogelijk)

Aangesloten scholen

Freekids de Pionier is gevestigd in OBS de Pionier in Wormerveer.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten je graag! Je kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Aanspreekpunt: Danielle Appeldoorn
Clustermanager: Diana Bouwman

Rapporten en registratie

Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport BSO
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 205458440

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
29
Jaar ervaring
200
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kun je ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.