De PionierDe Pionier

De Pionier

Peuterspelen. Uw kind alvast rustig laten wennen aan het naar school gaan? Freekids peuteropvang locatie De Pionier heeft alles in huis om uw kind volledig voor te bereiden om de basisschool! Wij beschikken namelijk over een speciaal educatief programma waarbij uw kind al spelend sociale vaardigheden ontwikkeld. Uw kind krijgt bij ons de kans om te knutselen en natuurlijk ook om veel te bewegen. Peuteropvang de Pionier is de leukste peuteropvang in Wormerveer en omstreken!

Peuterspelen

Freekids peuteropvang de Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt onze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Wij leren peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de gelijknamige basisschool. Zo bent u er bovendien van verzekerd dat uw kind snel kan integreren in zijn of haar nieuwe klas. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kind op een gedegen manier wordt overgedragen aan de betreffende leerkracht. Dit doen wij wanneer uw kind 4 jaar is geworden. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeente regeling.

Peuteropvang de Pionier is gevestigd in OBS de pionier in het noordelijke deel van Wormerveer. Ieder kind is welkom, samen leren wij van elkaar. Freekids de Pionier gaat duidelijk mee in deze gedachte.

BSO in Wormerveer

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Wie aan Wormerveer denkt, denk aan de vele kinderboekenschrijvers die hier woonden en werkten. Geen wonder dus dat op OBS De Pionier kinderliteratuur een belangrijke rol speelt. Freekids haakt daarop in op deze locatie. Verhalen vertellen en drama, maar ook rappen en creatieve werkvormen, het komt allemaal aan bod in het dagelijkse BSO-aanbod bij Freekids De Pionier.

Aanbod

Voor- en naschoolse opvang in één vaste stamgroep

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Aanspreekpunt: Danielle Appeldoorn

Rapporten en registratie

Inspectierapport Peuterspelen
Inspectierapport BSO
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 199484843

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.