Zaandam XLZaandam XL

Zaandam XL

Méér dan een BSO! Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Méér dan een BSO! Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-13 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Bij Freekids Zaandam XL krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden. Met een uniek BSO concept in Nederland gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Na schooltijd zijn de kinderen vrij om te spelen in het Fantasy Center en te doen (binnen bepaalde grenzen) wat zij graag willen. Knutselen aan een echte knutseltafel met echte materialen, spelen in de klimhal, heerlijk dansen in de discoruimte. Gewoon even heerlijk niets doen, een boekje lezen, kletsen met juf of meedoen met de creatieve workshops. Het kan allemaal bij het Freekids Zaandam XL.

Aanbod & aangesloten scholen

- Horizontale groepen
- Voor- en naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag
- Alle scholen in Zaandam & omgeving, neem gerust contact op met de Frontoffice voor de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl075 – 640 92 23).

Clustermanager: Monique van Dam

Assistent leidinggevende: Jasper Leeflang

Rapporten en registratie

Inspectierapport GGD
Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 123597730

Pedagogisch beleid
Locatieplannen
25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.