april 6, 2016

Locaties Kinderopvang

Freekids biedt kinderopvang aan op de onderstaande locaties in Assendelft, Koog aan de Zaan, Zaandam en Zaandijk. Hieronder meer informatie over de afzonderlijke locaties. Freekids biedt kinderopvang voor de allerjongsten van 0 tot 4 jaar.

Kinderopvang Pieter Post in Assendelft

Freekids Pieter Post biedt kinderopvang aan in een huiselijke sfeer. Heeft u kinderen van 0 tot 4 jaar? Zij zijn van harte welkom in onze kinderopvang in Assendelft. Pieter Post biedt voldoende ruimte voor de kinderen zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen, heerlijk samen kunnen spelen en plezier mogen maken. Uiteraard speelt hygiëne bij ons ook een belangrijke factor. Meer informatie over kinderopvang Pieter Post in Assendelft.

Kinderopvang Assendelft in Assendelft

Freekids Kinderopvang Assendelft en Freekids Assendelft XL zijn beide gevestigd aan de dorpsstraat van Assendelft. Vanwege de ruime setting is er mogelijkheid tot het organiseren van veel activiteiten. Van warme en knusse hoekjes en bijvoorbeeld wiegen die rustgevend schommelen. Er wordt ook gezelligheid geboden en saamhorigheid met het gezamenlijk eten en het zingen van liedjes. Meer informatie over kinderopvang Assendelft in Assendelft.

Kinderopvang De Meander in Assendelft

FreeKids De Meander Assendelft is gevestigd in Saendelft. Wij bieden u de gelegenheid gezin en werk te combineren. Maak gebruik van onze keurige opvang, die tevens aansluit op uw wensen en de behoeften van uw kind. Meer informatie over De Meander in Assendelft.

Kinderopvang de Watermolen in Koog aan de Zaan

Freekids biedt met kinderdagverblijf de Watermolen de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind. Meer informatie over Kinderopvang de Watermolen. 

Kinderopvang de Werf in Zaandijk

Samen met Basisschool De Werf in Zaandijk starten wij samen een Intergraal Kind Centrum (IKC) per schooljaar 2019-2020. Maandag 26 augustus 2019 zullen de deuren van het nieuwe IKC geopend worden.Een Integraal Kind Centrum (IKC) is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen samen komen. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0-13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Bij Kinderdagverblijf de Werf vangen wij de jongste kinderen op en bieden wij hele dagopvang voor 0-4 jaar. Meer informatie over Kinderopvang de Werf in Zaandijk. 


Kinderopvang De Dotterbloem in Zaandam

Voor een kinderdagverblijf in Zaandam bent u bij De Dotterbloem aan het juiste adres. Wij werken bovendien samen met FreeKids Junior, dit is de peuterplus groep voor 3 en 4 jarigen. Wij vinden het namelijk belangrijk kinderen op de juiste manier voor te bereiden op de basisschool en BSO. Heeft u interesse in de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw peuter of peuters? Verdere informatie over De Dotterbloem in Zaandam.

Kinderopvang Okido in Zaandijk

Welkom bij Freekids Okido. Wij zijn reeds jaren gevestigd aan de Lagedijk in Zaandijk. Bij Okido werken er ervaren medewerkers. Het socialisatieproces van kinderen is een belangrijke peiler binnen ons beleid. Maar onze kinderopvang is natuurlijk ook gericht op lekker spelen en bewegen! Daarvoor bieden wij immers een fijne buitenspeelplaats. Spreken de mogelijkheden u aan? Meer informatie over Okido Zaandijk.