februari 8, 2016

Kinderopvang Assendelft, Assendelft

Professionele kinderopvang in Assendelft

Bent u op zoek naar een leuke en professionele kinderopvang die zich zowel richt op het verzorgen als het opvoeden van uw kind? Bezoek ons en ervaar zelf de veilige en tevens stimulerende omgeving van onze opvang!

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen namelijk ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er tevens voor dat kinderen de mogelijkheid hebben om hun persoonlijke competenties te ontwikkelen. Daarnaast is wordt het ontwikkelen van sociale competenties zeer gestimuleerd. Onze ervaren pedagogische medewerkers leren kinderen onder andere hoe ze op een plezierige manier met elkaar kunnen spelen en hoe ze anderen kunnen leren kennen.

Freekids Kinderopvang Assendelft is samen met Freekids Assendelft XL gevestigd in het begin van Assendelft, vlakbij nieuwbouwwijk Kreekrijk. Deze vestiging is ruim opgezet waardoor er een breed scala aan activiteiten geboden kan worden. Er zijn knusse hoekjes ingericht, er hangen schommelwiegen en er is volop aandacht voor samen eten, liedjes zingen en een gezond binnenklimaat. Op deze locatie bieden wij kinderopvang van o tot 13 jaar onder één dak!

Contact

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Diana Bouwman

075 – 684 00 61
kinderopvangassendelft@freekids.nl
Dorpsstraat 1041 a/b, 1566 JE Assendelft

Groepsindeling

Babygroep 0 tot 2 jaar van maximaal 12 kinderen
Verticale groep 1 tot 4 jaar van maximaal 11 kinderen
Peutergroep 2 tot 4 jaar van maximaal 16 kinderen

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Kinderopvang Assendelft

Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 789383913

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Kijk alvast bij ons binnen!