februari 8, 2016

Kinderopvang Assendelft, Assendelft

Bent u op zoek naar een leuke en professionele kinderopvang die zich zowel richt op het verzorgen als het opvoeden van uw kind? Bezoek ons en ervaar zelf de veilige en tevens stimulerende omgeving van onze opvang!

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen namelijk ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er tevens voor dat kinderen de mogelijkheid hebben om hun persoonlijke competenties te ontwikkelen. Daarnaast is wordt het ontwikkelen van sociale competenties zeer gestimuleerd. Onze ervaren pedagogische medewerkers leren kinderen onder andere hoe ze op een plezierige manier met elkaar kunnen spelen en hoe ze anderen kunnen leren kennen.

Freekids Kinderopvang Assendelft is samen met Freekids Assendelft XL gevestigd in het begin van Assendelft, vlakbij nieuwbouwwijk Kreekrijk. Deze vestiging is ruim opgezet waardoor er een breed scala aan activiteiten geboden kan worden. Er zijn knusse hoekjes ingericht, er hangen schommelwiegen en er is volop aandacht voor samen eten, liedjes zingen en een gezond binnenklimaat.

Zie ook: Kinderopvang Assendelft werkt volgens een doorgaande leerlijn nauw samen met OBS de Delta en de Meander

Contact

Vestigingsmanager: Monique van Dam
Aanspreekpunt: Eliza van der Velde

088-19 19 11 1 │kinderopvangassendelft@freekids.nl
Dorpsstraat 1041 a/b, 1566 JE Assendelft
Landelijk Registratienummer: 789383913

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

Direct online inschrijven voor Kinderopvang Assendelft <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!