maart 16, 2016

Peuteropvang ‘t Kogerveld, Zaandam

De beste voorbereiding op de basisschool in Kogerveld, Zaandam

Uw kind sociale vaardigheden bij laten brengen bij de leukste peuteropvang in Zaandam? Dat kan bij Peuteropvang ‘t Kogerveld! Bij onze peuteropvang bent u er van verzekerd dat uw kind niet alleen samen leert spelen met andere kinderen maar ook belangrijke vaardigheden zoals taal. Ons speciale educatieve programma bestaat namelijk niet alleen uit zingen, maar ook uit taalspelletjes en voorlezen. Daarnaast heeft u kind ook voldoende de mogelijkheid om veel te bewegen door middel van leuke interactieve spelletjes.

Onze peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt op vaste dagdelen in de week gebruik maken van onze dienstverlening. Wij leren uw peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met leerkrachten van de basisschool. Zo kunnen wij er voor zorgen dat wanneer uw kind vier jaar is geworden, wij uw kind gedegen over kunnen dragen naar de betreffende leerkracht.

Peuteropvang ‘t Kogerveld is gevestigd in OBS Kogerveld in Zaandam. Ruimte om opzoek te gaan naar jouw talenten en samen opzoek naar jouw sterke kanten? Op de school en de peuteropvang staat het kind centraal!

Contact

Aanspreekpunt: Wendy Aafjes

06- 50007305│ kogerveld@freekids.nl
Perzikkruidweg 4, 1508 AW Zaandam

Aanbod en openingstijden

Twee groepen
Maandag tot en met vrijdag 8.30 uur tot 12.30 uur

Rapporten en Registratie

Registratienummer Landelijke Register (LRKP): 602702665

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!