maart 16, 2016

Peuteropvang ‘t Kogerveld, Zaandam

Hooyschuur11Uw kind sociale vaardigheden bij laten brengen bij de leukste peuteropvang in Zaandam? Dat kan bij Peuteropvang ‘t Kogerveld! Bij onze peuteropvang bent u er van verzekerd dat uw kind niet alleen samen leert spelen met andere kinderen maar ook belangrijke vaardigheden zoals taal. Ons speciale educatieve programma bestaat namelijk niet alleen uit zingen, maar ook uit taalspelletjes en voorlezen. Daarnaast heeft u kind ook voldoende de mogelijkheid om veel te bewegen door middel van leuke interactieve spelletjes.

Onze peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt op vaste dagdelen in de week gebruik maken van onze dienstverlening. Wij leren uw peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met leerkrachten van de basisschool. Zo kunnen wij er voor zorgen dat wanneer uw kind vier jaar is geworden, wij uw kind gedegen over kunnen dragen naar de betreffende leerkracht.

Peuteropvang ‘t Kogerveld is gevestigd in OBS Kogerveld in Zaandam. Ruimte om opzoek te gaan naar jouw talenten en samen opzoek naar jouw sterke kanten? Op de school en de peuteropvang staat het kind centraal!

Contact

Aanspreekpunt: Nicole Honig

06- 50007305│ kogerveld@freekids.nl
Perzikkruidweg 4, 1508 AW Zaandam
Landelijk Registratienummer: 602702665

Aanbod Peuterspelen Kogerveld

Maandag t/m vrijdag van 08:30-11:30 uur.
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor peuteropvang Kogerveld<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!