april 6, 2016

Locaties Buitenschoolse opvang (BSO)

Freekids biedt qua buitenschoolse opvang zowel voorschoolse- als naschoolse opvang aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties. U bent van harte welkom contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Bij Freekids kunt u rekenen op een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen, uiteraard binnen een veilige en uitdagende omgeving.

Freekids Assendelft XL

Deze buitenschoolse opvang (BSO) is vol inspirerende en uitdagende activiteiten, gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Zowel voor- als na school is er een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids Assendelft XL zijn kinderen op hun gemak en kunnen heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes. Meer informatie over Freekids Assendelft XL in Assendelft.

Freekids Assendelft XL

Freekids De Delta, Assendelft

Freekids De Delta is gevestigd in de gloednieuwe basisschool De Delta in Assendelft. Voor buitenschoolse opvang aan alle kinderen, kunt u prima bij ons terecht. Onze medewerkers zorgen voor een aantrekkelijk programma en er is zowel actief binnen- en buitenspelen. Maar ook lekker ontspannen knutselen of bezig zijn. Meer informatie over Freekids De Delta in Assendelft.

Freekids De Delta, Assendelft

Freekids De Meander, Assendelft

Freekids De Meander is gevestigd in Saendelft en beschikt over een prachtig nieuw lokaal binnen de school. Wij werken nauw samen met het team van OBS de Meander en richten ons hierbij op sportieve activiteiten. Ook zijn er nog veel andere mogelijkheden voor kinderen! Meer informatie over Freekids De Meander in Assendelft.

Freekids De Meander, Assendelft

Freekids Et Buut, Zaandam

Met ingang van 1 augustus 2019 wordt Freekids de vaste opvangpartner van basisschool Et Buut. Wij bieden op deze locatie peuterspelen, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Meer informatie over Freekids Et Buut Zaandam. 

Freekids Peter Pan, Assendelft

Freekids De Lindeboom, Koog aan de Zaan

Freekids buitenschoolse opvang De Lindeboom is al ruim 3 jaar gevestigd in OBS de Lindeboom. Hier is een hechte samenwerking tussen de basisschool en opvang, met als doel de doorgaande leerlijn. Wij bieden een aantrekkelijk activiteitenaanbod, dat nauw aansluit op het onderwijsprogramma. Meer informatie over Freekids De Lindeboom in Koog aan de Zaan.

Freekids De Lindeboom, Koog aan de Zaan

Freekids De Watermolen, Koog aan de Zaan

Freekids De Watermolen werkt samen met Freekids buitenschoolse opvang en richt zich op onderwijs en opvang. Wij bieden een afgestemd aanbod van leuke activiteiten gecombineerd met een professionele overdracht. Meer informatie over Freekids De Watermolen in Koog aan de Zaan.

Freekids De Watermolen, Koog aan de Zaan

Freekids Outdoor Center, Koog aan de Zaan

Freekids Outdoor Center is een buitenschoolse opvang met inspirerende en uitdagende activiteiten voor schoolkinderen van 4-12 jaar. Onze medewerkers staan klaar met een sport, spel en speelprogramma. Kinderen kunnen hier heerlijk op hun gemak zijn en ontspannen spelen met leeftijdsgenootjes. Meer informatie over Freekids Outdoor Center in Koog aan de Zaan.

Freekids Outdoor Center, Koog aan de Zaan

Freekids De Mei, Wormerveer

OBS De Mei in samenwerking met Freekids Buitenschoolse opvang staat voor een actief, sportief en creatief spel- en speelprogramma. Sport is een belangrijk thema, waarmee de BSO aansluit op de bestaande sportactiviteiten van de school. Meer informatie over Freekids De Mei in Wormerveer.

Freekids De Mei, Wormerveer

Freekids De Pionier, Wormerveer

Bij OBS De Pionier speelt kinderliteratuur een belangrijke rol. Denk hierbij aan verhalen vertellen en drama, maar ook aan rappen en creatieve werkvormen. Het mag allemaal een rol spelen in het dagelijkse BSO-aanbod. Meer informatie over Freekids De Pionier in Wormerveer.

Freekids De Pionier, Wormerveer

Freekids Zaandam XL, Zaandam

Freekids Zaandam XL is een buitenschoolse opvang (BSO) vol met inspirerende en uitdagende activiteiten. Wij richten ons op schoolkinderen van 4-12 jaar. Qua aanbod bieden wij een te gek sport, spel en speelprogramma. Kinderen kunnen heerlijk op hun gemak spelen met leeftijdsgenootjes. Meer informatie over Freekids Zaandam XL in Zaandam.

zaandam xl

Freekids ‘t Kogerveld, Zaandam

FreeKids ’t Kogerveld is gevestigd in Zaandam. Met een gezellig ingerichte BSO-lokaal zorgen wij voor een uitdagend activiteitenprogramma. Bij Freekids valt er altijd wat te kiezen, ‘Free’ staat immers voor ‘vrij’. Meer informatie over Freekids ‘t Kogerveld in Zaandam.

Freekids 't Kogerveld, Zaandam

Freekids De Werf, Zaandijk

Freekids De Werf staat voor vrije persoonlijkheidsvorming, sterk inhoudelijk onderwijs en een goede zorgstructuur. Het individuele kind en zijn ontwikkeling staan hierbij centraal. Wij hebben een prachtig speelbos tot onze beschikking waar kinderen de mogelijkheid hebben heerlijk te spelen. Meer informatie over Freekids De Werf in Zaandijk.

Freekids De Werf, Zaandijk