november 19, 2015

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Kinderen van 4 tot 13 jaar

De buitenschoolse opvang van Freekids is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We bieden plezierige en professionele opvang in de gehele Zaanstreek.

In de uren buitenom de schooltijd van uw kind(eren) bieden wij een prettige verblijf voor uw kind. Onze professionals spelen in op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk om in te spelen op elke ontwikkelingsfase. Elke fase vraagt immers om een specifieke benadering en daar ligt onze kracht.

Voordelen BSOjongen-springend

  • Uw zoon en/of dochter kan na een drukke schooldag ook zelf de keuze maken wat hij/zij wil doen. Buiten spelen, sporten, knutselen, lezen of een spelletje spelen behoren tot de mogelijkheden. Tal van activiteiten worden aangeboden.
  • Uw zoon en/of dochter is bij ons altijd omringd met leeftijdsgenootjes. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich kan ontspannen bij Freekids, zich thuis voelt maar zich ook vooral veilig voelt. Vanuit een uitdagende en plezierige omgeving wordt er gezorgd voor een huiselijke sfeer op het dagverblijf. Vanuit deze omgeving kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen, samenspelen en plezier maken, want bij Freekids is het leuk om te spelen!

Voor u brengt het uiteraard ook voordelen met zich mee.

  • U bent er van verzekert dat uw kind goed wordt opgevangen na een schooldag. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf nog moet werken als uw kind al uit school is. Freekids biedt hiervoor dus een prima oplossing door middel van BSO. Uw kind is van harte welkom bij ons in de uren buiten schooltijd, vakanties en op schoolvrije dagen.

Contact opnemen of inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang van Freekids? Bel gerust voor meer informatie naar: 088-1919190 of kom langs op de vestigingen, want een betere manier om de huiselijke en plezierige sfeer bij Freekids te proeven is er niet. Vul ons contactformulier in of u kunt uw kind ook meteen online inschrijven. Wij begroeten en ontmoeten u graag!