Kinderopvang en peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Krommenie – Plezierige en veilige omgeving

Freekids biedt opvang voor uw kind in peuterspeelzaal Krommenie. In Krommenie bevindt zich namelijk peuterspeelzaal Het Palet, waar u van harte welkom bent voor de opvang van uw kind.

Door middel van een interactief en pedagogisch onderbouwd programma ontwikkelen wij peuters van 0 t/m 4 jaar en leren deze sociale vaardigheden aan. Zingen, spelen, knutselen en bewegen: het komt allemaal aan bod in ons uiteenlopende programma. Maak kennis met peuterspeelzaal Krommenie. Lees verder en kom erachter hoe wij uw kind opvangen in een veilige en plezierige omgeving waardoor uw kind zich volledig op zijn/haar gemak voelt.

Interactieve en plezierige omgeving waar uw kind zich thuis voelt

Peuterspeelzaal Krommenie biedt een divers programma waardoor uw kind zich op meerdere gebieden ontwikkelt. Ten eerste leren zij sociale vaardigheden aan door samen met peuters te spelen. Ten tweede leren zij zich creatief te uiten. Op een doorsnee dag gaan zij namelijk aan de gang met tekenen, schilderen, knutselen en bewegen. Als laatste leren zij ook nog eens de Nederlandse taal, doordat wij hier voortdurend aandacht aan schenken.

Als ouder bent u altijd betrokken bij de opvang van uw kind. Dit maken wij mogelijk door middel van het Ouderportaal. Op deze manier hopen wij een vertrouwelijke relatie met u als ouder op te bouwen. Veiligheid en rapportage van de ontwikkeling van uw kind staan hoog in het vaandel bij Freekids.

Peuterspeelzaal Krommenie biedt iedere mogelijkheid tot ontwikkeling

Peuterspeelzaal Krommenie heeft pedagogisch medewerkers in dienst die de ontwikkeling van uw kind bijhouden. Alhoewel zij los worden gelaten in een uitdagende omgeving, worden zij altijd begeleid. De peuters zijn bij Het Palet vrij om samen met andere peuters spelenderwijs te leren.

Het programma van Freekids wordt afgestemd met leerkrachten van de basisschool. Zo worden de peuters gebracht en eten, leren en zingen zij samen. Aan het einde van de dag worden de peuters weer opgehaald. Door middel van een vast dagritme bereiden de kinderen zich voor op de basisschool en kunnen zij op 4-jarige leeftijd moeiteloos deze overstap maken. Tenslotte bieden wij VVE voor kinderen met een VVE-indicatie. In dit geval zijn zij vier dagdelen welkom voor extra ondersteuning. Voor VVE geldt een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Bekijk ook eens of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar de plezierige omgeving van onze peuterspeelzaal in Krommenie? Graag laten wij u kennis maken met de werkwijze van Freekids. Het aanvragen van een rondleiding kan door contact met ons op te nemen. Ook wanneer u nog met vragen zit kunt u deze gerust stellen. Contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Bent u er al over uit dat Freekids een geschikte peuterspeelzaal is voor uw kind? Schrijf uw kind dan nu in!