oktober 22, 2015

Waarom Freekids

Over Freekids, waar staan wij voor?

Opvang in een veilige en uitdagende omgeving

Freekids is specialist in een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving. Daarbij zijn zij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Dit uiteraard uitgevoerd door professionals die met passie hun vak uitoefenen.

  • Kinderopvang, peuterspelen en buitenschoolse opvang van 0 jaar tot 13 jaar;
  • Freekids werkt ontwikkelingsgericht en kijkt naar de behoefte van ieder kind op zich;
  • Freekids biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen;
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd;
  • Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.


Visie

Freekids werkt volgens de vier pedagogische basisdoelen. Dit houdt in dat de pedagogisch medewerkers de fysieke en emotionele veiligheid van de kinderen waarborgen. Het is belangrijk om de kinderen te laten voelen dat zij bij Freekids ‘thuis’ zijn. Dit thuisgevoel probeert Freekids op iedere vestiging te realiseren. Er wordt op de locaties ook gewerkt aan de persoonlijke competenties van de kinderen. Kinderen worden gestimuleerd om zich zowel lichamelijk als cognitief te ontwikkelen. Daarnaast is het ontwikkelen van de sociale competenties bij Freekids een must. Er wordt kinderen geleerd hoe zij op een prettige manier met elkaar kunnen spelen en zij van elkaar kunnen leren. Ten slotte hecht Freekids grote waarde aan het overbrengen van normen en waarden op de kinderen. De pedagogisch medewerkers leren de kinderen gedragsregels die gelden op de groepen en er wordt aandacht besteed aan hoe de kinderen op een respectvolle manier met elkaar om horen te gaan.

Missie

De missie van Freekids is professionele opvang bieden van hoogwaardige kwaliteit, waarin ten aller tijden oog is voor de behoeften van ieder kind, ouders en pedagogisch medewerkers. Freekids biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren. Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.

Meer informatie?

Spreekt onze missie en visie u aan of wilt u graag meer informatie over Freekids? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 075-6409223 of via e-mail: info@freekids.nl Wilt u een rondleiding door één of meer van onze vestigingen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!