februari 25, 2015

Samenwerkingspartners

Onze doelen bereiken wij niet alleen, daarvoor werken wij nauw samen met een aantal andere partijen. Wij werken nauw samen met andere organisaties die samen met ons een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en opvang van de kinderen die aan Kindzorg/Freekids worden toevertrouwd. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje.

 

Zaan Primair

Vanuit Freekids, onze buitenschoolse opvang, werken we nauw samen met Zaan Primair, de organisatie die het openbare basisonderwijs in Zaanstad verzorgt. In een groot aantal Zaan Primair-scholen vindt u een Freekids-vestiging.

 

Verpleegkundige opvang

Kleine Maatjes is de naam van het verpleegkundig kinderdagverblijf dat u vindt op onze locatie Pinkeldorp in Assendelft. Kinderen van 0-4 jaar die naast opvang verpleegkundige zorg nodig hebben kunnen hier terecht. Kinderen die naar Kleine Maatjes gaan stromen vaak, nadat ze klaar zijn met hun behandeling of revalidatie, door naar de reguliere opvang of het reguliere basisonderwijs.

 

71bcca58dc78b1ef85fcd9da8fc2e6d4

GGD

Onze organisatie wordt regelmatig geïnspecteerd door de GGD. Aangekondigd en onaangekondigd brengen GGD-inspecteurs een bezoekje aan onze Kindzorg- en FreeKids-vestigingen. Doel daarvan is te bekijken of wij volgens alle wet- en regelgeving werken. Van ieder inspectiebezoek maakt de GGD een verslag dat u via de pagina van uw Kindzorg-vestiging of FreeKids-vestiging kunt inzien.

Onze vestigingen liggen verdeeld over drie GGD-regio’s:

Het Ouder- en Kindcentrum (OKC) is de organisatie in Amsterdam Nieuw West waar ouders terecht kunnen met vragen over de gezondheid, opvoeding en ontwikkeling van hun kinderen, vanaf het moment van zwangerschap totdat het kind 19 jaar is. Bij het het OKC kunt u ook terecht voor de indicatiestelling voor doelgroepkinderen. Die indicatie bepaalt of u op onze locatie in aan de Dr H. Colijnstraat 427 in Amsterdam gebruik kunt maken van twee of vier dagdelen gratis voorschool (VVE).

 

 

 

Overige samenwerkingspartners

companyLogo

logo

logo2-92f5ca213c3d369a4207330101dfb066

bieb

     logo_kzhiltex

 

 logo_stg_vertellen_voor_responsivefY8eWg0J

Meer informatie?

Spreekt Freekids u aan of wilt u graag meer informatie over Freekids? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 075-6409223 of via e-mail: info@freekids.nl Wilt u een rondleiding door één of meer van onze vestigingen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!