juli 25, 2016

Onderzoek en tevredenheid

Bij Freekids hechten wij veel waarde aan de juiste opvangkwaliteit. Daarnaast is het voor ons belangrijk om inzicht te hebben in de behoeftes en tevredenheid van de ouders. Om deze reden plaatsen wij regelmatig een vragenlijst. Door dit onderzoek regelmatig te herhalen krijgen wij het inzicht wat zij nodig hebben om de klanttevredenheid te waarborgen. Tevens krijgen wij inzicht in de ontwikkeling van het effect van eventuele doorgevoerde veranderingen.

Onderzoek

Met deze vragenlijst streven wij ernaar ons contact met u te verrijken en te verbeteren. Wij zijn niet alleen heel erg benieuwd naar uw mening over algemene begrippen, maar ook nieuwsgierig naar uw mening over specifiekere onderwerpen betreft onze kinderopvang, BSO en peuteropvang.

Op deze pagina vindt u diverse links naar verschillende vragenlijsten. Het kan ook voorkomen dat er maar één vragenlijst staat. De vragenlijsten zijn kort en bondig, en het invullen daarvan neemt over het algemeen 1 tot 3 minuten van uw tijd in beslag. Bij voorbaat danken wij u voor het laten horen van uw mening.

‘Samen bouwen aan een nog betere zorg- en opvangkwaliteit. Uw mening telt bij Freekids!’

Vragenlijst “Pedagogisch Beleid”

> Klik hier om de vragenlijst over ons pedagogisch beleid in te vullen

Contact

Heeft u vragen? U kunt een e-mail sturen naar info@freekids.nl of eenvoudig een bericht achterlaten via ons contactformulier. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via 075-6409223. Wij staan u graag te woord.