Pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid is opgesteld per locatie. Daarom zijn de pedagogisch beleidsplannen te vinden op de webpagina van de desbetreffende locatie.

Op deze pagina vindt u een overzicht met de directe link naar locatie pagina’s waar u vervolgens het pedagogisch beleidsplan kunt raadplegen.

Waar Freekids voor staat

Freekids staat voor een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen, binnen een veilige en uitdagende omgeving. Daarbij zijn wij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Dit uiteraard uitgevoerd door professionals die competent en vaardig hun vak uitoefenen. Freekids staat voor:

  • De opvang van kinderen van 0 jaar tot 12 jaar.
  • Elk kind is uniek.
  • Wij dragen zorg voor een veilige en uitdagende omgeving.
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd.
  • De reden voor opvang wordt breed benaderd: ouders die maatschappelijk actief zijn en ouders die een andere reden hebben voor opvang.

Meer informatie of ons pedagogisch beleid?

Wilt u graag meer informatie over ons pedagogisch beleid of wilt u een rondleiding door één of meer van onze vestigingen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt ons ook direct telefonisch bereiken via 075-6409223. Wij maken graag kennis met u en uw kind!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!