april 13, 2016

BSO De Meander, Assendelft

de meanderVoor of na school nog even lekker spelen met andere kinderen? Dat kan bij BSO de Meander in Assendelft! Bij ons heb je ruim de tijd om je even helemaal te laten gaan! Laat je verrassen door het leuke en interactieve opvang programma van onze BSO, kom langs bij BSO de Meander in Assendelft!

De leukste BSO

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij deze Freekids BSO ben je op je gemak en kun je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes. Daarnaast heb je ook de kans om met andere kinderen van jouw leeftijd te spelen. Zo kun je dus niet alleen heerlijk sporten maar leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen! Benieuwd naar onze activiteiten? Kom dan samen met je ouders een kijkje nemen bij de allerleukste BSO in Assendelft!

Freekids De Meander is gevestigd in Saendelft, de nieuwe wijk van Assendelft. Freekids beschikt over een prachtig nieuw lokaal binnen de school en werkt nauw samen met het team van OBS de Meander. Door de samenwerking met OBS de Meander richten wij ons veel op sportieve activiteiten. Echter zijn er ook nog veel andere mogelijkheden voor de kinderen! Benieuwd naar de activiteiten voor uw kind? Neem dan contact met ons op!

Contact

06-50007309│ meander@freekids.nl
Parkrijklaan 121-D, 1567 HD, Assendelft

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang De Meander <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!