april 13, 2016

BSO De Meander, Assendelft

Buitenschoolse opvang in basisschool de Meander

Voor of na school nog even lekker spelen met andere kinderen? Dat kan bij BSO de Meander in Assendelft! Bij ons heb je ruim de tijd om je even helemaal te laten gaan! Laat je verrassen door het leuke en interactieve opvang programma van onze BSO, kom langs bij BSO de Meander in Assendelft!

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij deze Freekids BSO ben je op je gemak en kun je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Door de samenwerking met OBS de Meander richten wij ons veel op sportieve activiteiten. Echter zijn er ook nog veel andere mogelijkheden voor de kinderen! Benieuwd naar de activiteiten voor uw kind? Neem dan contact met ons op!

Contact

Clustermanager: Linsey Karte
Assistent leidinggevende: Sanne Takkenberg

06 – 50 00 73 09
meander@freekids.nl
Parkrijklaan 121-D, 1567 HD, Assendelft

Aanbod & aangesloten scholen

Verticale groep
Voor- en naschoolse opvang
Basisschool de Meander en basisschool de Oceaan

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids De Meander
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 138274897

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!