juli 25, 2016

Peuteropvang De Meander, Assendelft

de meander

Wilt u graag uw kind laten wennen aan het spelen met andere kinderen en zo sociale vaardigheden op laten doen voordat hij of zij naar de basisschool gaat? Peuteropvang de Meander is een gezellige en professionele peuteropvang waar uw kind zich naar hartenlust kan ontwikkelen door middel van het educatieve programma. In dit programma is er veel aandacht en tijd voor het spelen van taalspelletjes, zingen, bewegen, voorlezen en creatieve activiteiten zoals tekenen.

Professionele peuteropvang

De peuteropvang van Freekids peuteropvang locatie de Meander is volledig gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Dit type kinderopvang kunt bovendien u afnemen op vaste dagdelen in de week. Bij Freekids leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van basisschool de Meander. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, dragen wij bovendien zorg voor een goede overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo blijft uw kind in een vertrouwde omgeving en weet u te allen tijde wat u kunt verwachten. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft en of u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang de Meander is gevestigd in OBS de Meander in Saendelft, de school in beweging. Naast juist onderwijs en een goede opvang is er binnen de school en de peuteropvang aandacht voor gezond gedrag.

Contact

Aanspreekpunt: Daantje Kramer
06-50007309 
meander@freekids.nl
Parkrijklaan 121-D, 1567 Assendelft

LRKP: 513774671

Aanbod De Meander

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 08:30 – 11:30 uur
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een ochtend een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor peuteropvang de Meander<

Rapporten

Pedagogisch werkplan Peuterspelen de Meander

Inspectierapport GGD