februari 25, 2015

Vervoer

Moet ik mijn kind afmelden? En hoe zit dat als mijn kind ziek is of niet komt? Indien uw kind een dag niet naar de Freekids kinderopvang kan komen zijn we hiervan heel graag tijdig op de hoogte. Afmeldingen kunt u voor 11.00 uur doorgeven aan de Frontoffice van Freekids kinderopvang. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 075-6409223.

Uw kind afmelden?

Wij gaan zorgvuldig om met de verantwoordelijkheid die u ons bij het vervoer van uw kind geeft. Op het moment dat uw kind niet is afgemeld ondernemen wij onmiddellijk actie om te achterhalen waar uw kind is en waarom het er niet is. In geval van vals alarm brengt dit onnodige ontrust met zich mee. Zonder afmelding nemen wij uw kind altijd mee naar de opvang.

Is uw kind ziek, gaat uw kind een dagje bij iemand anders spelen? Geef dit dan alstublieft altijd aan ons door op: 075-6409223.

Hoe is het vervoer bij Freekids geregeld?

Freekids zorgt ervoor dat de kinderen die bij ons worden opgevangen vanaf school worden opgehaald en veilig de buitenschoolse opvang bereiken. Op de Freekids-vestigingen die in scholen zijn gevestigd is uiteraard geen sprake van vervoer.

Freekids auto
Een deel van het vervoer wordt verzorgd door de pedagogisch medewerkers van Freekids. Kinderen worden vervoerd in onze Freekids-auto’s. De pedagogisch medewerkers zijn bij het ophalen van de kinderen herkenbaar aan hun oranje Freekids-jack.

Lopen
In sommige gevallen, indien de school op korte afstand van Freekids gevestigd is, worden kinderen lopend opgehaald. De pedagogisch medewerkers zijn bij het ophalen van de kinderen herkenbaar aan hun oranje Freekids-jack.

Taxi
Het andere deel van de kinderen wordt opgehaald door vervoersbedrijf Noot Personenvervoer. Bij het ophalen van de kinderen dragen de chauffeurs een herkenbare Freekids-badge en zij hebben een lijst met de voor- achternaam van de kinderen. De medewerkers van Noot personenververvoer beschikken over een geldige chauffeurspas. Hierdoor weet u dat uw kind door een erkend chauffeur wordt vervoerd.

De verdeling van de ritten over de verschillende vervoerders is gebaseerd op de groepsgrootte, de beschikbare voertuigen en de afstand van school tot Freekids.

Mijn kind gaat naar een andere basisschool, wat nu?

De opvang van uw kind wordt afgesproken op basis van de school die wordt opgegeven bij de inschrijving. Indien de school of locatie van een school wijzigt dient dit één maand voorafgaande aan de wijziging te worden doorgegeven aan de Frontoffice van Freekids. Het vervoer vanaf een andere school is alleen mogelijk indien de school past binnen het vervoersschema van Freekids. Indien het voor Freekids niet mogelijk is om uw kind vanaf de nieuw opgegeven school op te halen ligt de verantwoordelijkheid voor het vervoer van het kind naar de betreffende Freekids vestiging bij de ouders

Heeft u verder nog vragen?

Mocht nog vragen betreft het vervoer van uw kind door een van onze medewerkers of partners? Dan kunt u ons bereiken op 075-6409223 of per mail op info@freekids.nl. Wij zijn tegenwoordig ook op Facebook bereikbaar, wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen meld u dan aan voor onze pagina!