februari 25, 2015

Extra dag of ruilen

Wanneer uw kind bij Freekids verblijft is het mogelijk om ruildagen of incidenteel een extra dag of extra dagen op te vragen. Onderstaand leest u hoe dat werkt.

Ruildagen

Een opvangdag ruilen met een andere dag? U kunt een opvangdag maximaal drie weken vóór of drie weken na de oorspronkelijk geplande datum ruilen.

De ruildag kan worden aangevraagd via het ouderportaal. De personeels- en kindplanning bepaalt of de voorgestelde ruil mogelijk is. Let op: Het is niet mogelijk opvangdagen te ruilen als de officiële opvangdag valt op een erkende feestdag.

Extra dagen opnemen incidenteel

Incidenteel een extra dag of opvangdagen opnemen in aanvulling op uw overeenkomst kan natuurlijk ook. De leidinggevende van de vestiging bekijkt graag voor u of er een plekje vrij is op de vaste groep van uw kind. Is dat er niet, dan kijken we naar de mogelijkheden op een van onze overige groepen op de locatie. Ook de extra dag(en) kunnen als incidenteel worden aangevraagd via het ouderportaal.

Meer informatie over Freekids?

Freekids is al jaren een begrip in de Zaanstreek. Plezierige en professionele kinderopvang bij u in de buurt, dat is waar wij voor staan! Lees hier alles over onze missie en visie. Wilt u meer informatie over Freekids of onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 075-6409223 of u kunt mailen naar info@freekids.nl. Wij ontmoeten u graag! Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!