februari 25, 2015

Over Freekids

Over Freekids

Freekids is al jaren een begrip in de Zaanstreek. Plezierige en professionele kinderopvang bij u in de buurt, dat is waar wij voor staan! Op meer dan 20 locaties van Zaandam tot Assendelft bieden wij kinderopvang, peuteropvang en voor- en buitenschoolse opvang aan.

Kinderopvang

Voor de kleintjes van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. Plezierige en professionele opvang bij u in de buurt van de Zaanstreek en Amsterdam. In de kinderopvang hebben kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

Onze professionals spelen in op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk om rekening te houden met elke ontwikkelingsfase. Iedere fase vraagt immers om een specifieke benadering en precies daar ligt de kracht van Freekids.

Peuteropvang

Bij Freekids Peuterspelen kunnen peuters, van 2,5 tot 4 jaar, heerlijk spelen en leren in een vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers de peuters alle aandacht geven die zij nodig hebben. U treft op onze peuterspeelgroepen dezelfde gezellige en vertrouwde sfeer aan als op onze andere locaties.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang van Freekids is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We bieden plezierige en professionele opvang bij u in de buurt. In de Zaanstreek en Amsterdam kan uw kind naar een BSO. In de uren buitenom de schooltijd van uw kind(eren) bieden wij een prettige verblijf voor uw kind. Onze professionals spelen in op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk om in te spelen op elke ontwikkelingsfase. Elke fase vraagt immers om een specifieke benadering en daar ligt onze kracht.

Waar Freekids voor staat

Freekids staat voor een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen, binnen een veilige en uitdagende omgeving. Daarbij zijn wij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Dit uiteraard uitgevoerd door professionals die competent en vaardig hun vak uitoefenen. Freekids staat voor:

  • De opvang van kinderen van 0 jaar tot 12 jaar.
  • Elk kind is uniek.
  • Wij dragen zorg voor een veilige en uitdagende omgeving.
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd.
  • De reden voor opvang wordt breed benaderd: ouders die maatschappelijk actief zijn en ouders die een andere reden hebben voor opvang.

Meer informatie?

Spreekt Freekids u aan of wilt u graag meer informatie over Freekids? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 075-6409223 of via e-mail: info@freekids.nl Wilt u een rondleiding door één of meer van onze vestigingen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!