april 13, 2016

BSO De Watermolen, Koog aan de Zaan

De gezelligste BSO van Koog aan de Zaan

Even lekker ontspannen voor of na school? Kom dan naar onze buitenschoolse opvang (BSO) de Watermolen in Koog aan de Zaan! Bij ons kun je namelijk heerlijk spelen met kinderen van jouw leeftijd!

Bij onze gezellige BSO zorgen wij er graag voor dat jij je op je gemak voelt. Dit doen wij met behulp van inspirerende en uitdagende activiteiten. Onze BSO in Koog aan de Zaan is gericht op schoolkinderen van 4 tot 13  jaar. Je kunt bij ons zowel voor als na school terecht. Onze enthousiaste medewerkers staan dan voor je klaar met een superleuk sport, speel en spelprogramma waarbij alle kinderen veel vrijheid krijgen. Bij onze BSO in Koog aan de Zaan kijken we namelijk altijd naar wat jij en je leeftijdsgenoten leuk vinden. Daarnaast krijg je veel vrijheid om te doen wat je zelf leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld gek op creatieve dingen doen? Dan zorgen onze professionele begeleiders er graag voor dat jij lekker kan knutselen! Bij Freekids de Watermolen (Dependance) is een speciale 7+ groep, de zogenoemde ‘chill’ groep. Gericht op de oudste kinderen op de BSO die samen acitivteiten ondernemen wat echt past bij 7-plussers!

De samenwerking tussen OBS De Watermolen en Freekids buitenschoolse opvang in Koog aan de Zaan is gericht op een doorgaande lijn tussen onderwijs en opvang. Tevens bieden wij naast buitenschoolse opvang op deze locatie ook Peuterspelen en kinderopvang. Een afgestemd aanbod van activiteiten en een professionele overdracht van de kinderen. Goed geregeld, goed verzorgd!

Contact

Clustermanger: Linsey Karte
Assistent Leidinggevende: Amber Keppel

06-50007302
watermolen@freekids.nl
Molenwerf 1E, 1541 WR, Koog aan de Zaan

Aanbod & aangesloten scholen

Verticale groep 4 tot 13 jaar en een speciale 7+ groep
Basisschool de Watermolen & Basisschool de Golfbreker

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids de Watermolen
Pedagogisch Beleidsplan Watermolen Dependance
Inspectierapport GGD Freekids De Watermolen
Inspectierapport GGD De Watermolen Dependance

Registratienummer Landelijk Register (LRKP) Freekids de Watermolen: 125329957
Registratienummer Landelijk Register (LRKP) De Dependance: 204141710

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Kijk alvast bij ons binnen!