april 13, 2016

BSO De Watermolen, Koog aan de Zaan

mlt_draft_900_900_Ballonnen_oplaten_op_De_Watermolen_-_31_dec_2012Even lekker ontspannen voor of na school? Kom dan naar onze buitenschoolse opvang (BSO) de Watermolen in Koog aan de Zaan! Bij ons kun je namelijk heerlijk spelen met kinderen van jouw leeftijd!

Gezellige BSO in Koog aan de Zaan

Bij onze gezellige BSO zorgen wij er graag voor dat jij je op je gemak voelt. Dit doen wij met behulp van inspirerende en uitdagende activiteiten. Onze BSO in Koog aan de Zaan is gericht op schoolkinderen van 4 tot 12 jaar. Je kunt bij ons zowel voor als na school terecht. Onze enthousiaste medewerkers staan dan voor je klaar met een superleuk sport, speel en spelprogramma waarbij alle kinderen veel vrijheid krijgen. Bij onze BSO in Koog aan de Zaan kijken we namelijk altijd naar wat jij en je leeftijdsgenoten leuk vinden. Daarnaast krijg je veel vrijheid om te doen wat je zelf leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld gek op creatieve dingen doen? Dan zorgen onze professionele begeleiders er graag voor dat jij lekker kan knutselen!

De samenwerking tussen OBS Peuterspelen De Watermolen en Freekids buitenschoolse opvang in Koog aan de Zaan is gericht op een doorgaande lijn tussen onderwijs en opvang. Een afgestemd aanbod van activiteiten en een professionele overdracht van de kinderen. Goed geregeld, goed verzorgd!

Contact

Aanspreekpunt: Agnes Tolman

06-50007302│ watermolen@freekids.nl
Molenwerf 1E, 1541 WR, Koog aan de Zaan

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang de Watermolen <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!