april 13, 2016

BSO De Delta, Assendelft

Lekker spelen met leeftijdsgenootjes voor en na school? Het kan met bij BSO de Delta in Assendelft! Wij zijn een buitenschoolse opvang die zich richt op kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij ons dagen we je uit met uitdagende en inspirerende activiteiten. Zowel voor en na school staan we voor je klaar met een geweldig interactief programma dat gericht is op sport, spel en spelen.

Opvang voor en na school
Bij BSO de Delta in Assendelft heb je alle ruimte om in een leuke en gezellige omgeving te spelen. Wij zorgen er namelijk voor dat we altijd leuke spelletjes en opdrachten hebben die je samen met leeftijdsgenootjes kunt uitvoeren. Ben je bijvoorbeeld gek van knutselen? Onze ervaren medewerkers zitten boordevol leuke ideeën om je zelfs de meest druilerige dag te laten vergeten! Wil jij ook graag even lekker je energie kwijt raken na school? Neem dan je ouders mee en kom gezellig een keertje kijken bij de leukste BSO in Assendelft!

In basisschool De Delta in Assendelft, biedt Freekids buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen van de school. Er is hierbij optimale afstemming tussen onderwijs en buitenschoolse opvang. Onze medewerkers zorgen voor een aantrekkelijk programma boordevol creativiteit, sport en multimedia. Uiteraard is er een goede afwisseling tussen binnen- en buitenspelen en actief of juist lekker ontspannen bezig zijn.

Contact

Aanspreekpunt: Rick Lameris

06- 50 00 73 07│ delta@freekids.nl
Beemdgras 3, 1567 MM Assendelft
Landelijk Registratienummer: 117896895

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang De Delta <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!