april 13, 2016

BSO De Delta, Assendelft

Buitenschoolse opvang in het nieuwe schoolgebouw van OBS de Delta

Bij BSO de Delta in Assendelft heb je alle ruimte om in een leuke en gezellige omgeving te spelen. Wij zorgen er namelijk voor dat we altijd leuke spelletjes en opdrachten hebben die je samen met leeftijdsgenootjes kunt uitvoeren. Ben je bijvoorbeeld gek van knutselen? Onze ervaren medewerkers zitten boordevol leuke ideeën om je zelfs de meest druilerige dag te laten vergeten! Wil jij ook graag even lekker je energie kwijt raken na school? Neem dan je ouders mee en kom gezellig een keertje kijken bij BSO de Delta.

In basisschool De Delta in Assendelft, biedt Freekids buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen van de school. Er is hierbij optimale afstemming tussen onderwijs en buitenschoolse opvang. Onze medewerkers zorgen voor een aantrekkelijk programma boordevol creativiteit, sport en multimedia. Uiteraard is er een goede afwisseling tussen binnen- en buitenspelen en actief of juist lekker ontspannen bezig zijn.

Contact

Clustermanager: Linsey Karte
Assistent leidinggevende: Nicole Vemer

06- 50 00 73 07
delta@freekids.nl
Beemdgras 3, 1567 MM Assendelft

Aanbod & aangesloten scholen

Horizontale groepen
Voor- en naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag
Basisschool de Delta & basisschool het Koraal

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids De Delta
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP):  117896895

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!