januari 22, 2016

Tarief Buitenschoolse opvang (BSO)

Uurtarief BSO 2021:

Pakket 1:€ 7,87
Pakket 2:€ 8,34
Incidentele opvang:€ 9,31

 

Er worden verschillende opvangpakketten gehanteerd.
U kunt kiezen of u uw kind alleen in de schoolweken bij de buitenschoolse opvang brengt (pakket 2), zowel tijdens de schoolweken als tijdens de vakanties (pakket 1), of alleen tijdens de vakanties.

Voorschoolse opvang kan alleen worden afgenomen in combinatie met ten minste één dag naschoolse opvang.

De openingstijden van een Freekids vestiging die binnen de school is gevestigd zijn gebaseerd op de sluitingstijd van de school. De openingstijden van een Freekids-vestiging die niet binnen een school is gevestigd, zijn gebaseerd op die van de vroegst uitgaande school waarvan deze vestiging kinderen opvangt. De dagprijs wordt gebaseerd op deze openingstijden tot 18.30 uur.
Deze manier van werken hangt samen met de regelgeving van de Belastingdienst ten aanzien van de hoogte van de kinderopvangtoeslag.

Voorkeurslocatie

Wat u betaalt voor buitenschoolse opvang via Freekids hangt af van uw voorkeuren en van de Freekids-locatie. Voor verschillende opvangpakketten hanteren we verschillende tarieven. Daarnaast hangen onze prijzen per dag(deel) samen met de tijden van de scholen. Met andere woorden, een opvangmiddag op de ene Freekids-vestiging is wat voordeliger dan die op een andere vestiging doordat de scholen in Zaanstad verschillende roostertijden hanteren.

Contact of inschrijven Freekids

Bent u geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang van Freekids? Bel gerust voor meer informatie naar 075-6409223 of kom langs op één van onze vestigingen. Een betere manier om de huiselijke en plezierige sfeer bij Freekids te proeven is er niet. U kunt uw kind ook direct online inschrijven. Wij begroeten en ontmoeten u graag!