Kinderopvang en peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Zaandijk

Bent u opzoek naar een geschikte peuterspeelzaal in Zaandijk om uw kind onder te brengen? Freekids Okido is gevestigd aan de Lagedijk in Zaandijk en biedt een liefdevolle omgeving waar u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten.

De peuterspeelzaal is ingericht om het kind te ontwikkelen maar zeker ook om veel plezier te maken. Kinderen van 0-4 jaar kunnen bij onze peuterspeelzaal terecht. Daar worden zij opgevangen door een hecht team van medewerkers dat al 10 jaar met elkaar samenwerkt. Bovendien maakt Freekids het peuters naar hun zin en worden zij uitgedaagd het beste in elkaar naar boven te halen.

De omgeving van Freekids maakt creativiteit, ontwikkeling en plezier mogelijk

Uw kind heeft nog nooit zoveel plezier gehad. Knutselen, sporten, lezen of spelletjes spelen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Zodra ze binnen uitgespeeld zijn, kunnen ze buiten verder. Bij onze peuterspeelzaal hoort namelijk een buitenspeelplaats, waar peuters zich volop kunnen vermaken.

Onze medewerkers bieden individuele aandacht voor uw kind en zorgen dat uw kind goed in de groep valt. Freekids hecht veel waarde aan een veilige omgeving waarin peuters worden uitgenodigd om samen plezier te maken. Ook worden uw kinderen worden omringd door leeftijdsgenootjes en ontwikkelen zich volgens het behoeftepatroon van hun leeftijd. Peuterspeelzaal Zaandijk Freekids Okido is de plek waar een enthousiast team van medewerkers en een warme sfeer bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind.

Veiligheid bij peuterspeelzaal Zaandijk staat voorop!

Er is een waarde die voorop staat bij onze medewerkers, en dat is veiligheid. Dit is terug te zien in onze manier van werken. Alleen competente professionals met de benodigde vaardigheden om het vak uit te oefenen zijn werkzaam bij Freekids. Dit zijn vaste medewerkers waar u en uw kind een vertrouwelijke band mee op kunnen bouwen. Bovendien maken we gebruik van een ouderportaal zodat u altijd betrokken bent bij de opvang van uw kind.

Maak vrijblijvend kennis met onze peuterspeelzaal Zaandijk

Graag laten we u en uw kind kennismaken met Freekids bij peuterspeelzaal Okido. Naast Okido heeft Freekids ook nog een aantal andere peuterspeelzalen in de omgeving van Zaandijk, die u hier kunt vinden. Het aanvragen van een rondleiding of een vraag die u wilt stellen kan middels het contactformulier. Uw kind direct inschrijven? Dat kan via deze link.