mei 10, 2016

Kinderopvangtoeslag

Komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag? In dit schema kunt u in de eerste plaats zien wat de tegemoetkoming is van de kosten voor kinderopvang, op die manier kunt u dus snel en overzichtelijk zien wat u terug kunt krijgen.

U kunt een toeslag aanvragen door middel van de volgende link : www.toeslagen.nl

U kunt ook voor het peuterspelen kinderopvangtoeslag krijgen als u werkt, studeert, een traject volgt om werk te vinden of wanneer u verplicht een inburgeringscursus volgt bij een gecertificeerde instelling. Indien u een partner heeft, dan geldt dit tegelijkertijd ook voor uw partner. U vraagt kinderopvangtoeslag aan via www.toeslagen.nl.

Waarom Freekids?

Freekids staat voor een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen, binnen een veilige en uitdagende omgeving. Daarbij zijn wij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Dit wordt uiteraard uitgevoerd door professionals die competent en vaardig hun vak uitoefenen. Freekids staat voor:

  • De opvang van kinderen van 0 jaar tot 12 jaar.
  • Elk kind is uniek.
  • Wij dragen zorg voor een veilige en uitdagende omgeving.
  • Alle medewerkers zijn gekwalificeerd.
  • De reden voor opvang wordt breed benaderd: ouders die maatschappelijk actief zijn en ouders die een andere reden hebben voor opvang.

Visie

Freekids werkt volgens de vier pedagogische basisdoelen. Dit houdt in dat de pedagogisch medewerkers de fysieke en emotionele veiligheid van de kinderen waarborgen. Het is namelijk belangrijk om de kinderen te laten voelen dat zij bij Freekids ‘thuis’ zijn. Dit thuisgevoel probeert bovendien Freekids op iedere vestiging te realiseren. Er wordt op de locaties tevens ook gewerkt aan de persoonlijke competenties van de kinderen. Kinderen worden verder gestimuleerd om zich zowel lichamelijk als cognitief te ontwikkelen.

Missie

De missie van Freekids is om professionele opvang bieden van hoogwaardige kwaliteit, waarin ten aller tijden oog is voor de behoeften van ieder kind, ouders en pedagogisch medewerkers. Freekids biedt bovendien een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en ten slotte te leren. Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de kinder-, peuter- of buitenschoolse opvang van Freekids? Vul ons contactformulier in of bel gerust voor meer informatie naar 075-6409223. U kunt uw kind ook direct online inschrijven. Wij begroeten en ontmoeten u graag!