april 13, 2016

BSO Zaandam XL, Zaandam

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Locatie foto's Zaandam 2015 043     Locatie foto's Zaandam 2015 088     Locatie foto's Zaandam 2015 039

Bij FreeKids Zaandam XL krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden. Met een uniek BSO concept in Zaanstad gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Na schooltijd zijn de kinderen vrij om te spelen in het Fantasy Center en te doen (binnen bepaalde grenzen) wat zij graag willen. Klimmen in de jungle, heerlijk dansen in de discoruimte, springen op het springkussen of de trampoline. Gewoon even heerlijk niets doen, een boekje lezen, knutselen, kletsen met juf of meedoen met de creatieve workshops. Het kan allemaal bij het FreeKids Zaandam XL.

Contact

Vestigingsmanager: Monique van Dam
Aanspreekpunt: Jill Duin
075-6570288│ zaandam@freekids.nl
Mahoniehout 14-18, 1507 ED, Zaandam
Landelijk Registratienummer: 225529191

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang Zaandam XL <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!