april 13, 2016

BSO Zaandam XL, Zaandam

Méér dan een BSO!

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Bij FreeKids Zaandam XL krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden. Met een uniek BSO concept in Zaanstad gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Na schooltijd zijn de kinderen vrij om te spelen in het Fantasy Center en te doen (binnen bepaalde grenzen) wat zij graag willen. Klimmen in de jungle, heerlijk dansen in de discoruimte, springen op het springkussen of de trampoline. Gewoon even heerlijk niets doen, een boekje lezen, knutselen, kletsen met juf of meedoen met de creatieve workshops. Het kan allemaal bij het FreeKids Zaandam XL.

Contact

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Jill Duin

075 – 657 02 88
zaandam@freekids.nl
Cello 1, 1507 TT Zaandam

Aanbod & aangesloten scholen

Horizontale groepen
Voor- en naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag
Alle scholen in Zaandam & omgeving, neem gerust contact op met de Frontoffice voor de mogelijkheden.

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Zaandam XL
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 123597730

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!