april 13, 2016

BSO Outdoor Center, Koog aan de Zaan

Ben jij graag buiten en wil je het liefst de hele dag wel sporten? Kom dan na of voor school spelen bij onze buitenschoolse opvang Outdoor Center in Koog aan de Zaan!

De sportiefste BSO in Koog aan de Zaan

Onze buitenschoolse opvang (BSO) in Koog aan de Zaan is gericht op schoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar. Wij verzorgen inspirerende en uitdagende activiteiten zowel voor als na school. Op vaste momenten in de week staan wij voor jou klaar met een te gek spel, sport en ook speelprogramma. Bij onze BSO in Koog aan de Zaan zorgen we er namelijk graag voor dat jij je op je gemak voelt en even heerlijk kunt ontspannen met kinderen van jouw eigen leeftijd.

Buitenschoolse opvang krijgt bij Freekids Outdoor een hele andere dimensie! De opvanglocatie in en rond het Topsportcentrum op het complex van KZ/Hiltex in Koog aan de Zaan biedt unieke mogelijkheden voor de buitenschoolse opvang. Het centrum bestaat o.a. uit 2 sporthallen, waarvan 1 topsporthal, horeca, fitness, vergader- en onderwijslokalen en een grote hoeveelheid kleedvoorzieningen.

Samen buiten zijn en bewegen is hier een heus feest. Met de prachtige nieuwe velden en faciliteiten kunnen wij u en de kinderen net dat beetje meer bieden. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om binnen even rustig een boekje te lezen, te spelen of even wat te eten en te drinken. De nieuwe horeca gelegenheid en de onderwijslokalen zijn hier meer dan geschikt voor. Onze pedagogische medewerkers, met een grote passie voor sport en spel begeleiden het geheel op een professionele wijze. Enthousiast geworden? Kom dan de sfeer proeven bij meest sportieve BSO in Koog aan de Zaan!Contact

Clustermanager: Monique van Dam

06-50 00 73 11 │ outdoor@freekids.nl
Wezelstraat 7A, 1541 LZ Koog aan de Zaan

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang Freekids Outdoor <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!