april 13, 2016

BSO Outdoor Center, Koog aan de Zaan

De sportiefste BSO van Zaanstad!

Freekids Outdoor is gevestigd op het complex van korfbalvereniging KZ. Op deze locatie biedt Freekids het volledige BSO sportpakket! Dat betekent dat we de kinderen voor de training kunnen voorzien van een warme sportmaaltijd en uiteraard naar de training kunnen brengen bij de omliggende sportverenigingen.

Freekids Outdoor is de sportiefste BSO van Zaanstad. Op vakantie- of studiedagen kunnen de kinderen hele dagen terecht bij onze buitenschoolse opvang. Er is bovendien de mogelijkheid om kinderen uitsluitend tijdens de vakanties bij ons onder te brengen.

De nadruk ligt bij deze locatie op bewegen. Sporten kan zowel buiten op het grote kunstgrasveld als binnen in de volledig nieuwe topsporthal. Onder begeleiding van (pedagogisch) sportinstructeurs nemen de kinderen deel aan diverse sportactiviteiten en buitenactiviteiten, maar natuurlijk is het ook mogelijk om te knutselen of even rustig aan boekje te lezen.

Wij bedienen diverse scholen in Zaanstad. Ook bieden wij diverse opvangpakketten zodat ouders op een flexibele manier de mogelijkheid hebben om het gezin en werk te combineren. Om te kijken naar de opvangmogelijkheden kan er altijd contact worden opgenomen met de Frontoffice. Zij kijken graag samen naar alle opvangmogelijkheden.

Wij zetten de voordelen van Freekids Outdoor even op een rij:

* Elke dag na school sporten en bewegen

* Gratis vervoer vanuit verschillende basisscholen in Zaanstad

* Speciaal sportief vakantieaanbod

* Brengmogelijkheden naar de training bij de omliggende sportverenigingen

* Een warme sportmaaltijd voor de training

* Begeleiding van pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond

Contact

Aanspreekpunt: Daisy Tel
Clustermanager: Monique van Dam

06-50 00 73 11 │ outdoor@freekids.nl
Wezelstraat 7A, 1541 LZ Koog aan de Zaan

Aanbod & aangesloten scholen

Een vaste stamgroep voor kinderen van 4 tot 13 jaar
Alle scholen in Koog aan de Zaan, Zaandijk en omstreken. Neem gerust contact op met de Frontoffice om de mogelijkheden te bespreken.

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids Outdoor

Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 939188430

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Kijk alvast bij ons binnen!