april 13, 2016

BSO De Lindenboom, Koog aan de Zaan

lindeboomEven lekker spelen met mensen van jouw leeftijd voordat je naar school gaat of nadat je naar school bent geweest? Kom je uitleven bij BSO de Lindenboom! De leukste en meest gezellige BSO in Koog aan de Zaan!

Altijd gezellig

Bij onze BSO in Koog aan de Zaan ben je altijd verzekerd van de leukste activiteiten. Wij zijn gericht op schoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zowel voor en na school staan wij voor je klaar met een uitdagend spel en speelprogramma. Daarnaast kun je bij ons ook verschillende sporten uitoefenen zoals bijvoorbeeld voetbal. Wij vinden het belangrijk dat jij je altijd op je gemak voelt en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat het altijd gezellig is als jij er bent. Ben je een echte sporter en ben je graag de hele dag actief of lees je liever een boek? Bij BSO de Lindenboom kan het allemaal! Ook wanneer je gek bent van knutselen kun je bij ons helemaal je gang gaan. Onze enthousiaste en creatieve begeleiders hebben namelijk de leukste knutselideeën! Enthousiast geworden? Kom dan gauw een kijkje nemen bij onze gezellige BSO!

Een hechte samenwerking tussen basisschool en opvang met als doel de doorgaande leerlijn. Het aantrekkelijke activiteitenaanbod dat wij hier aanbieden sluit direct aan bij het onderwijsprogramma.

Contact

Aanspreekpunt: Desiree Smit

06 – 50 00 73 10 │ lindenboom@freekids.nl
Raadhuisstraat 57, 1541 JB, Koog aan de Zaan

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang de Lindeboom <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!