april 13, 2016

BSO De Lindenboom, Koog aan de Zaan

Atlijd gezellig bij BSO de Lindenboom!

Even lekker spelen met mensen van jouw leeftijd voordat je naar school gaat of nadat je naar school bent geweest? Kom je uitleven bij BSO de Lindenboom! De leukste en meest gezellige BSO in Koog aan de Zaan! Bij onze BSO in Koog aan de Zaan ben je altijd verzekerd van de leukste activiteiten. Wij zijn gericht op schoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zowel voor en na school staan wij voor je klaar met een uitdagend spel en speelprogramma. Daarnaast kun je bij ons ook verschillende sporten uitoefenen zoals bijvoorbeeld voetbal. Wij vinden het belangrijk dat jij je altijd op je gemak voelt en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat het altijd gezellig is als jij er bent. Ben je een echte sporter en ben je graag de hele dag actief of lees je liever een boek? Bij BSO de Lindenboom kan het allemaal! Ook wanneer je gek bent van knutselen kun je bij ons helemaal je gang gaan. Onze enthousiaste en creatieve begeleiders hebben namelijk de leukste knutselideeën! Enthousiast geworden? Kom dan gauw een kijkje nemen bij onze gezellige BSO!

Een hechte samenwerking tussen basisschool en opvang met als doel de doorgaande leerlijn. Het aantrekkelijke activiteitenaanbod dat wij hier aanbieden sluit direct aan bij het onderwijsprogramma.

Contact

Clustermanager: Linsey Karte
Aanspreekpunt: Desiree Smit

06 – 50 00 73 10
lindenboom@freekids.nl
Raadhuisstraat 57, 1541 JB, Koog aan de Zaan

Aanbod & aangesloten scholen

Verticale groep
Voor- en naschoolse opvang
Basisschool de Lindenboom & SBO de Boei

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids de Lindeboom
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 655696441

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!