april 13, 2016

BSO Assendelft XL, Assendelft

Méér dan een BSO!

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij namelijk voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij onze BSO in Assendelft ben je op je gemak en kun jij je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Assendelft XL is bij uitstek geschikt voor spelen en beleven! Hier kan je je heerlijk uitleven op de trampolines, klimmen in het klimrek, een blokhut bouwen van reuzen blokken of een film kijken in de bioscoopruimte. Ook is er ruimte voor wat rustigere activiteiten zoals lekker knutselen, een boekje lezen of gewoon lekker met speelgoed spelen. Dit alles volgens een programma met deskundige begeleiding. Daarom is Assendelft XL méér dan een BSO! Klinkt onze BSO perfect voor jou? Kom dan langs om een kijkje te nemen bij onze gezellige BSO in Assendelft!

Contact

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Stephanie Helder

075 – 684 00 62
assendelft@freekids.nl
Dorpsstraat 1041 a/b, 1566 JE Assendelft

Aanbod & aangesloten scholen

Horizontale groepen
Voor- en naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag
Alle scholen in Assendelft & omgeving, neem gerust contact op met de Frontoffice voor de mogelijkheden

Rapporten en Registratie

Pedagogisch Beleidsplan Freekids Assendelft XL
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 539091571

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!