april 13, 2016

BSO Assendelft XL, Assendelft

Ben jij op zoek naar de leukste buitenschoolse opvang in Assendelft? Dan is BSO Assendelft XL de opvang die jij zoekt! Wij hebben namelijk een superleuk creatief en interactief speelprogramma waarbij je  samen met andere kinderen kunt spelen en jezelf helemaal kunt laten gaan door bijvoorbeeld te knutselen of te voetballen!

Inspiratie en uitdaging

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij namelijk voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij onze BSO in Assendelft ben je op je gemak en kun jij je bovendien heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Assendelft XL is bij uitstek geschikt voor spelen en beleven! Hier kan je je heerlijk uitleven op de trampolines, klimmen in het klimrek, een blokhut bouwen van reuzen blokken of een film kijken in de bioscoopruimte. Ook is er ruimte voor wat rustigere activiteiten zoals lekker knutselen, een boekje lezen of gewoon lekker met speelgoed spelen. Dit alles volgens een programma met deskundige begeleiding. Klinkt onze BSO perfect voor jou? Kom dan langs om een kijkje te nemen bij onze gezellige BSO in Assendelft!

Contact
Aanspreekpunt: Daniëlle Boekhoff

088-19 19 11 2 │ assendelft@freekids.nl
Dorpsstraat 1041 a/b, 1566 JE Assendelft
Landelijk Registratienummer: 539091571

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang Assendelft XL <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!