februari 8, 2016

Kinderopvang Pieter Post, Assendelft

Kinderopvang met een dorps karakter

Zoekt u een leuke kinderopvang in Assendelft met een dorps karakter? Dan zit u goed bij kinderopvang Pieter Post! Onze kinderopvang is gericht op het persoonlijk ontwikkelen van kinderen in groepsverband. Daarnaast bieden wij ouders de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden. Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij namelijk in een huiselijk sfeer kinderopvang aan.

Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich kan ontspannen bij Freekids en zich thuis voelt, maar daarnaast zich ook vooral veilig voelt. Er wordt gewerkt met vaste medewerkers die al vele jaren werkzaam zijn bij Pieter Post, waardoor zowel ouder als kind een vertrouwelijke band met ons op kan bouwen. Vanuit een uitdagende en plezierige omgeving wordt er tevens gezorgd voor een huiselijke sfeer op het dagverblijf. Vanuit deze omgeving kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen, samen spelen en ten slotte plezier maken. Bij Freekids is het leuk om te spelen!

Contact

Aanspreekpunt: Lenneke van Halderen, Wilga Maijer
Clsutermanager: Monique van Dam

075-6874877
pieterpost@freekids.nl
Dorpsstraat 352, 1566BR Assendelft

Groepsindeling

Babygroep 0 tot 1 jaar van maximaal 9 kinderen
Verticale groep 1 tot 4 jaar van maximaal 13 kinderen
Verticale groep 1 tot 4 jaar van maximaal 13 kinderen

Rapporten en Registratie

Pedagogisch werkplan van Freekids Pieter Post

Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 313143055

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!