maart 16, 2016

Peuteropvang De Lindenboom, Koog aan de Zaan

De leukste peuteropvang in Koog aan de Zaan

Op zoek naar een professionele kleuteropvang in Koog aan de Zaan waar uw kind in de ochtend sociale vaardigheden leert ontwikkelen door middel van een speciaal educatief programma dat gericht is op beweging en spelen? Dan zit u goed bij Freekids! De Freekids Peuteropvang de Lindenboom is namelijk totaal gericht op de succesvolle sociale ontwikkeling van uw kind.

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u bovendien afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden.  Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang de Lindenboom is gevestigd in OBS de Lindeboom in Oud-Koog. Een gezellige en knusse school. Zowel de kinderen en ouders zijn over het algemeen bekend met elkaar uit de buurt. Hier sluiten wij met de Peuteropvang direct op aan.

Contact

Aanspreekpunt: Desiree van den Bogaard
Clustermanager: Linsey Karte

06-50007310
lindenboom@freekids.nl
Raadhuisstraat 57, 1541 JB Koog aan de Zaan

Aanbod en openingstijden

Een groep van maximaal 16 kinderen 2 tot 4 jaar
Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

Rapporten en Registratie

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 126973234

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).