maart 16, 2016

Peuteropvang De Lindenboom, Koog aan de Zaan

toverboomOp zoek naar een professionele kleuteropvang in Koog aan de Zaan waar uw kind in de ochtend sociale vaardigheden leert ontwikkelen door middel van een speciaal educatief programma dat gericht is op beweging en spelen? Dan zit u goed bij Freekids! De Freekids Peuteropvang de Lindenboom is namelijk totaal gericht op de succesvolle sociale ontwikkeling van uw kind.

De leukste peuteropvang in Koog aan de Zaan

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u bovendien afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden.  Freekids peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang de Lindenboom is gevestigd in OBS de Lindeboom in Oud-Koog. Een gezellige en knusse school. Zowel de kinderen en ouders zijn over het algemeen bekend met elkaar uit de buurt. Hier sluiten wij met de Peuteropvang direct op aan.

Contact

Aanspreekpunt: Desiree Smit

06-50007310│ lindenboom@freekids.nl
Raadhuisstraat 57, 1541 JB Koog aan de Zaan
Landelijk Registratienummer: 126973234

Aanbod De Lindenboom

Maandag t/m donderdag van 08:30 – 11:30 uur
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor peuteropvang de Lindenboom<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!