februari 12, 2016

Kinderopvang De Dotterbloem, Zaandam

Vertrouwde kinderopvang in Zaandam 

Bent u op zoek naar een leuke en daarnaast stimulerende kinderopvang in Zaandam (Westerwatering)? Kom dan een kijkje nemen bij Kinderopvang de Dotterbloem!

Onze kinderopvang heeft ruime ervaring met het pedagogisch verantwoord verzorgen en tevens opvoeden van jonge kinderen. Onze professionals werken ten eerste volgens de vier pedagogische basisdoelen om de emotionele en fysieke veiligheid van uw kind te waarborgen. Daarnaast werken wij ontwikkelingsgericht en kijken wij naar de behoefte van ieder individueel kind.

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen dus ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

De Dotterbloem is een kinderdagverblijf in Zaandam. De Dotterbloem was tevens de oorspronkelijke naam van het kinderdagverblijf waar de werkneemsters van Verkade (‘de meisjes van Verkade’) ooit hun kinderen onderbrachten. Een echte Zaanse naam dus. Onze kinderopvang werkt tevens nauw samen met Freekids Junior, onze peuterplus groep voor kinderen van 3 tot 4 jaar oud. De kinderen van de Dotterbloem hebben bovendien de mogelijkheid om door te stromen naar Freekids Junior. Hier worden de kinderen op de juiste manier voorbereid op de basisschool en de buitenschoolse opvang.

Op dit moment is de Dotterbloem gevestigd in een tijdelijke, maar gloednieuwe opvanglocatie aan de Cello 1 in Zaandam. Uiteindelijk keren wij terug naar de Mahoniehout waar onze locatie 22 jaar geleden voor het eerst gevestigd werd. Uiteindelijk nemen wij namelijk onze intrede in de nieuwbouw ‘Zaanse Helden’. Komt u snel bij ons kijken?

Contact

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Bo Sloeserwij

075 – 616 81 25 (De Dotterbloem)
06- 50 00 73 03 (Junior)

dotterbloem@freekids.nl
junior@freekids.nl 

Cello 1, 1507 TT Zaandam

Groepsindeling

1 Babygroep 0 tot 1 jaar van maximaal 12 kinderen
2 Dreumesgroepen 1 tot 3 jaar van maximaal 11 kinderen
1 Dreumesgroep 1 tot 3 jaar van maximaal 16 kinderen
2 Freekids Junior groepen 3 tot 4 jaar van maximaal 16 kinderen

Rapporten

Landelijk Registratienummer (LRKP): 159864690

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!