februari 25, 2015

Aanmelden, wennen of opzeggen

Wanneer u kiest voor Freekids weet u zeker dat uw kind in goede handen is. Wellicht heeft u nog vragen betreft het aanmelden of het laten wennen van uw kind bij de kinder-, peuter of buitenschoolse opvang van Freekids. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen hierover kort voor u uitgelicht. Heeft u een andere vraag, wilt u graag meer weten over Freekids of wilt u een rondleiding op een van onze vestigingen? Neem dan vooral contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn kind aanmelden bij FreeKids?

De wachtlijsten voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang groeien. Het is daarom ons advies om de inschrijving ver van tevoren te voldoen, zodat u verzekerd bent van een opvangplek. Tevens kunnen wij altijd in overleg nog een aantal wijzigingen voor u doorvoeren mocht dit nodig zijn.

Wanneer heb ik een intakegesprek?

Uiterlijk één maand voordat uw kind start bij Freekids, neemt de betreffende vestiging contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek informeert de leidinggevende/ pedagogisch medewerker u over de manier van werken op de vestiging en de huisregels van FreeKids. Uiteraard kunt u ook hier uw wensen en verwachtingen aangeven.

Hoe lang is de opzegtermijn?

De opzegtermijn is 1 maand. Als u wilt opzeggen vóór de einddatum van contract, geldt in alle gevallen de opzegtermijn van 1 maand.

Kan mijn kind bij Freekids blijven nadat hij/zij 12 jaar is geworden?

Ja, dat kan, Freekids biedt opvang tot 13 jaar indien uw kind basisonderwijs volgt.  Dit is alleen mogelijk indien dit binnen de groep te handhaven is en tot de dag voor de dertiende verjaardag van uw kind. Voor een tussentijdse opzegging, geldt een opzegtermijn van 1 maand, evenals een opzegging voor één of meerdere dagen.

Hoeveel bedraagt de opzegtermijn bij annulering?

Bij annulering van uw plaatsing geldt een opzegtermijn van 1 maand voor de eerste plaatsingsdag. Indien u niet op tijd annuleert worden de kosten voor opvang tot de dag dat uw overeenkomst stopt in rekening gebracht. Voor een tussentijdse opzegging, geldt een opzegtermijn van 1 maand, evenals een opzegging voor één of meerdere dagen.

Andere vraag of een rondleiding aanvragen?

Is uw vraag nog niet beantwoord of bent u juist overtuigd en wilt u direct een rondleiding aanvragen? Neem dan contact met ons op! Vul ons contactformulier op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! U kunt hier uw kind ook direct inschrijven. Liever telefonisch contact opnemen? Dat kan! U kunt ons bereiken via 075-6409223 of u kunt mailen naar info@freekids.nl. Wij ontmoeten u en uw kind graag! Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!