april 13, 2016

BSO Peter Pan, Assendelft

Lekker ontspannen voor of na school? BSO Peter Pan in Assendelft heeft verschillende activiteiten die gericht zijn op kinderen van 4 tot 12 jaar! Bij ons kun je onder andere lekker ravotten, buiten spelen en ook sporten beoefenen. Daarnaast heb je ook de kans om gezellig met leeftijdsgenootjes te spelen van andere scholen. Zo heb je dus niet alleen contact met je klasgenootjes maar ook met andere kinderen uit de buurt!

Veel spelen bij BSO Peter Pan

Bij onze BSO kun je terecht voor leuke en uitdagende activiteiten wanneer je tussen de 4 en 12 jaar oud bent. Wij staan zowel voor als na school klaar met een superleuk speel, sport en spelprogramma waar je helemaal je ding kunt doen! Bij BSO Peter pan krijg je namelijk de kans om even lekker bij te komen met kinderen van dezelfde leeftijd. Maak nieuwe vriendjes en vergeet de tijd bij onze superleuke buitenschoolse opvang! Toch wel nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Kom dan samen met je ouders langs om een kijkje te nemen!

Freekids Peter Pan is naast de basisscholen De Dorpsakker, De Regenboog en De Rank in Assendelft gevestigd. Freekids Peter Pan is gekenmerkt als een gezellige BSO locatie met een breed aanbod spel speel mogelijkheden. Heerlijk knutselen, een blokhut bouwen van reuze blokken, op de computer, kletsen met vriendjes of gewoon even genieten van de rust. Het kan allemaal bij Freekids Peter Pan.

Contact

06-50 00 73 14│ peterpan@freekids.nl
Brandakkerstraat 4, 1566 XD, Assendelft
Landelijk Registratienummer: 147261508

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang Peter Pan <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!