april 15, 2016

Nieuw Amsterdam, Amsterdam

Op zoek naar een peuterspeelzaal in Amsterdam waar uw kind zich leert ontwikkelen door middel van beweging en het spelen met andere kinderen?
Freekids locatie Nieuw Amsterdam is een ruime en gezellige peuteropvang locatie die beschikt over professionele begeleiding die er alles aan doet om het uw kind naar de zin te maken. mlt_draft_900_900_sinterklaas_bij_nieuw_amsterdam

Voorschool

De voorschool is een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf waar kinderen tussen 2,5 en 4 jaar spelend leren. De voorschool bereidt kinderen voor op de basisschool zodat zij een goede start hebben. Er wordt tevens gewerkt met een speciaal educatief programma en er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen.

De eerste Amsterdamse vestiging van Freekids is bovendien efficiënt ingericht met flexibele wanden en veel glas. Zodoende is er altijd voldoende zicht op alle groepsruimtes en ontstaat een open lichte sfeer.

Vanaf 2018 hebben álle Amsterdamse peuters recht op 15 uur per week kinderopvang met voorschool. Voor de opvangmogelijkheden kan er contact worden opgenomen met de Frontoffice.

Contact

Aanspreekpunt: Bianca Alles
020-4111729 │ nieuwamsterdam@freekids.nl
Doctor H. Colijnstraat 427, 1067 CE Amsterdam

Aanbod Nieuw Amsterdam

Groep 1: Maandag, woensdag, vrijdag
Groep 2: Maandag, dinsdag-, donderdag

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

Direct online inschrijven voor peuteropvang Nieuw Amsterdam<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!