februari 19, 2016

Peuteropvang Het Palet, Krommenie

De leukste peuteropvang in Krommenie

Uw kind door middel van het spelen met andere kinderen sociale vaardigheden laten ontwikkelen bij een peuteropvang in Krommenie? Het kan bij Freekids Peuteropvang het Palet! Wij hebben namelijk een interactief en pedagogisch onderbouwd educatief programma waarbij wij uw kind ten eerste helpen ontwikkelen en ten tweede veel laten bewegen.

Onze peuteropvang is gericht op peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. U kunt dit type opvang afnemen op vaste dagdelen in de week van maandag tot donderdag. Wij leren uw peuter tijdens deze uren op een speelse manier sociale vaardigheden door middel van zang, knutselen en veel bewegen. Freekids peuteropvang is bovendien in afstemming met leerkrachten van de basisschool. Zodra uw kind namelijk vier jaar is geworden, dragen wij zorg voor de gedegen overdracht naar de voor uw kind geselecteerde leerkracht.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang het Palet is gevestigd in OBS het Palet in Krommenie. Een school waar ieder kind zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt door het warme pedagogische klimaat. Binnen Peuteropvang het Palet zijn deze waarden bovendien net zo belangrijk.

Contact

Aanspreekpunt: Wendy Aafjes
075-6229536 │ peuterspelenpalet@freekids.nl
Populierenlaan 46, 1561 VB Krommenie
Landelijk Registratienummer: 307478907

Aanbod Het Palet

Een groep van maximaal 15 kinderen 2 tot 4 jaar
Maandag tot en met donderdag 8.30 uur tot 12.30 uur

Rapporten en Registratie

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!