maart 16, 2016

Peuteropvang De Pionier, Wormerveer

pionierUw kind alvast rustig laten wennen aan het naar school gaan? Freekids peuteropvang locatie De Pionier heeft alles in huis om uw kind volledig voor te bereiden om de basisschool! Wij beschikken namelijk over een speciaal educatief programma waarbij uw kind al spelend sociale vaardigheden ontwikkeld. Uw kind krijgt bij ons de kans om te knutselen en natuurlijk ook om veel te bewegen. Peuteropvang de Pionier is de leukste peuteropvang in Wormerveer en omstreken!

De leukste peuteropvang in Wormerveer

Freekids peuteropvang de Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt onze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Wij leren peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de gelijknamige basisschool. Zo bent u er bovendien van verzekerd dat uw kind snel kan integreren in zijn of haar nieuwe klas. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kind op een gedegen manier wordt overgedragen aan de betreffende leerkracht. Dit doen wij wanneer uw kind 4 jaar is geworden. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang de Pionier is gevestigd in OBS de pionier in het noordelijke deel van Wormerveer. Ieder kind is welkom, samen leren wij van elkaar. Freekids de Pionier gaat duidelijk mee in deze gedachte.

Contact

Aanspreekpunt: Ester Rem

06 -50007304│ Pionier@freekids.nl
Kerkstraat 52, 1521 JP Wormerveer
Landelijk Registratienummer: 205458440

Aanbod De Pionier

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  08:00 – 11:00 uur en van 11:30 – 14:30 uur
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

> Direct online inschrijven voor peuteropvang de Pionier<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!