maart 16, 2016

Peuteropvang De Pionier, Wormerveer

De leukste peuteropvang in Wormerveer

Uw kind alvast rustig laten wennen aan het naar school gaan? Freekids peuteropvang locatie De Pionier heeft alles in huis om uw kind volledig voor te bereiden om de basisschool! Wij beschikken namelijk over een speciaal educatief programma waarbij uw kind al spelend sociale vaardigheden ontwikkeld. Uw kind krijgt bij ons de kans om te knutselen en natuurlijk ook om veel te bewegen. Peuteropvang de Pionier is de leukste peuteropvang in Wormerveer en omstreken!

Freekids peuteropvang de Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. U kunt onze opvang afnemen op vaste dagdelen in de week. Wij leren peuters op een speelse en educatieve manier sociale vaardigheden. Onze peuteropvang is tevens in afstemming met de leerkrachten van de gelijknamige basisschool. Zo bent u er bovendien van verzekerd dat uw kind snel kan integreren in zijn of haar nieuwe klas. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kind op een gedegen manier wordt overgedragen aan de betreffende leerkracht. Dit doen wij wanneer uw kind 4 jaar is geworden. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

Peuteropvang de Pionier is gevestigd in OBS de pionier in het noordelijke deel van Wormerveer. Ieder kind is welkom, samen leren wij van elkaar. Freekids de Pionier gaat duidelijk mee in deze gedachte.

Contact

Aanspreekpunt: Danielle Appeldoorn
Clustermanager: Linsey Karte

06 -50007304│ Pionier@freekids.nl
Kerkstraat 52, 1521 JP Wormerveer

Aanbod en openingstijden

Een groep van maximaal 16 kinderen 2 tot 4 jaar
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

Rapporten en Registratie

Registratienummer Landelijk Register: 205458440

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23)

Kijk alvast bij ons binnen!